Szerdai angyali üzenet: nincs bentragadt szó!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: nincs bentragadt szó!

Szerdai angyali üzenet: nincs bentragadt szó!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Kimondani, elmondani, bevallani, megosztani - sokszor talán a legnehezebb dolog számotokra. Pedig naponta több tucatnyian mondjátok: jobb kint, mint bent - majd mégis besöpritek a szőnyeg alá és nem marad semmi utána csak a csend.  

A DÜH a HARAG és a MEGBÁNTOTTSÁG CSENDJE,, az amikor csak gyűjtöd magadba a negatív érzéseket, és csak hagyod, hogy egyre több legyen, hagyod, hogy fortyogjon, rotyogjon benned és nem teszel semmit ellene. Nem tudod kimondani, bár szeretnéd, de lehet, nem tudod a módját, vagy talán a neveltetésed, a beléd ültetett programok nem engedik. Talán úgy érzed sokat veszíthetsz, vagy talán azt gondolod, úgy sem érdekel senkit, nem változna semmi akkor sem ha kimondanád, meg sem hallanák. Ezért aztán csak lenyomod a torkodon, le a gyomrodba és hagyod forrni. Ez a csend napról napra egyre erősebb lesz. Ez a csend felemészt, megmérgez, kifordít önmagadból, keserűvé, beteggé és boldogtalanná tesz. És ez a csend egyszer csak elfogy csend lenni és akkor robbanni fog és lehet, hogy kő kövön nem marad az életedben. Megvárod? Gondold át és dönts!


Van aki, a FÉLELEM, a KÉTSÉGBEESÉS, a NEM TUDOM KIMONDANI CSENDJÉBEN él. Ez a lassan ölő csend kategóriája, amikor nem veszed észre egy darabig, hogy csend vesz körül, csak esetleg nagyon hosszú idő után, és akkor a megszokás miatt már nehéz cselekedni, mert azt érezheted, nem is olyan szörnyű a dolog, hisz eddig is elvoltam, lehet, hogy ez a normális. De valahol mélyed tudod, hogy ez nem normális. Tudod az eszeddel, hogy meg kellene törnöd, hogy bármikor megtörheted ezt a csendet és mégsem teszed meg. Talán azért ez így nem igaz, mert időről időre megpróbálod, tétován, bizonytalanul, de amikor nem hallanak meg, újra engeded, hogy körbevegyen a csend. Néha kell, hogy valaki segítsen, mert egyedül nem megy, néha kell, hogy ez a valaki, ha látja, hogy szenvedsz a csendtől, egy kicsit megemeljen, egy kicsit bíztasson, egy kicsit támogasson energiával, bármivel, amivel segíthet, hogy megtörd a csendedet. De talán egy kapcsolatban sokszor a másik sem akarja, hogy megtörd a csendedet, mert ő is ragaszkodik a sajátjához, mert nem akarja észrevenni, hogy már túlságosan nyomasztó és fojtogató ez a csend. Mert a félelem erősebb, és azt hisszük talán kevésbé fog fájni, hogy talán magától is elmúlik, ha nem beszélünk róla. Ez ideig-óráig igaz lehet, de semmiképp nem jelent hosszútávon megoldást. Mert ha hagyjuk a csendet győzni, ezek a félelmek a részünkké válnak, beeszik magukat a sejtjeinkbe és nem tudunk szabadulni tőlük. Ha hagyjuk, hogy felülkerekedjen, sosem leszünk szabadok, mert megbénít a félelem és rabságban tart a csend. A félelem megbénít, de csak ha hagyod.


Ne hagyd, hogy legyűrjön, mondd ki ami a szívedet nyomja! Tépd le a ragtapaszt! És ha valamiért úgy érzed, a torkodban lévő egyre nagyobb gombóc nem engedi ki a szavakat, ragadj tollat és bátran írj ki magadból mindent! Egyet ne tegyél! Ne hagyd, hogy a csend győzzön! Dönts magad mellett! Válaszd az életet!

Hisz ez csak egy probléma, egy nehéz helyzet. És igen lehet, hogy úgy érzed ennél nehezebb és fájdalmasabb még sohasem volt, de akkor is csak egy probléma. A problémák pedig azért vannak az életünkben, hogy megoldást találjunk rájuk. A csend biztos, hogy nem lehet a megoldás. Ha megtörjük és szabad utat engedünk a bennünk lévő eltemetett érzéseknek, gondolatoknak, sérelmeknek, akkor felszabadulunk, megkönnyebbülünk (lehet nem rögtön), és végre újra ráléphetünk a szabadság és a fejlődés útjára.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x