Szerdai angyali üzenet: kulcs a Mindenséghez
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: kulcs a Mindenséghez

Szerdai angyali üzenet: kulcs a Mindenséghez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Sokan sokféleképpen keresitek önmagatokat: különféle irányított meditációkon vesztek részt, spirituális könyveket olvastok tucatszám, múltban kutattok és energiát áramoltattok ezerféle módon. Jó hír vagy sem: az Ébredéshez és a majdani Megvilágosodáshoz nem szükséges a spirituális hókuszpókusz. Csak TE.  

Talán pont. amikor ezeket a sorokat olvasod, készülsz egy délutáni vagy koraesti közös meditációra a barátaiddal. Ennek nagyon örülünk. Mármint, hogy a barátaiddal leszel, hiszen nincs fontosabb, mint a szeretetteljes környezet, a jó közösség és hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akiktől fejlődsz. Aztán persze a meditáció már egy másik kérdés, hiszen bevethettek különféle kristályokat, tibeti hangtálat, Magyarországon még szinte sosem hallott hangszerek zenéjét, ha egyszer Te még nem állsz készen, akkor történhet bármi. Úgysem történik semmi. Talán egy fél pillanatra tisztán látod majd az Életed, de ezt szinte abban a pillanatban kitakarják majd újra a kétségek, félelmek és azonnal el is illan az a parányi kis erőd, amit még az előbb éreztél arra nézve, hogy változtass. Aztán jó esetben elalszol, rosszabb esetben beleragadva egy régmúlt esemény piszkos lenyomatába csak bámulsz magad elé arra várva, hogy a sok-sok meditáló társad vajon mikor fejezi be végre az „om”-mozást.
Elárulunk egy titkot – nagy részük hasonló cipőben van, mint te. Valószínűleg ő is szembetalálta magát egy felismeréssel, amitől aztán úgy megijedt, hogy visszamenekült a jelenlegi életébe és most csak úgy csinál, mintha. Vagy ő is alszik.


Most azt gondolod, azt mondom: ne meditálj. Dehogynem! A meditáció jó, hasznos, kellemes, finom, izgalmas és nagyban javítja az Éberség állapotát, ami – hogy úgy mondjam – a Felébredés apró kicsi kilincse lehet számodra.


Szóval meditálj, mert finom. De ne gondold, hogy ez a titkos kulcs a Mindenséghez. A Mindenség megismerése érhet akár otthon is a kedvenc foteledben ülve vagy kint a kertben, amikor gyönyörködsz a diófában. A Mindenség nem válogat, akkor és ott mutatja meg magát, amikor eljön az ideje. Nem tanfolyam és nem könyvfüggő, nem szerdai angyali üzenetek mentén keletkező érzésrengeteg. Ezek mind-mind csupán apró, kicsi, finom és szeretetteljes pofonok neked, aki már érzed a változás szelét, de még nem tudod. mit tegyél, így csendesen bemászol a spirituális homokozóba és játszol a többiekkel. Mert így tartozol valahova, sőt remélhetőleg olyanokkal vagy együtt, akik már előrébb vannak azon az úton, amin te és majd segítenek neked – gondolhatod. A jó hír: talán. A rossz: ki tudja.


Lehet, hogy előrébb vannak, de az is lehet, hogy nem. Sőt: lehet, hogy előrébb vannak, de még visszaesnek – pontosabban önmagukat lökik vissza – mert az Ébredést követően birtokukba jutott tudást nem úgy használják, ahogy kell. Vannak nagy gyógyítók , akik erejüktől önnön mámorukba esve céltalan pénzhajhászásba kezdtek megérezvén a hatalom – most még – jóleső érzését, ami egyre jobban magával ragadja majd őket és a végén nem marad hátra csupán egy hataloméhes ember, aki egykor nagy gyógyító volt.

Vigyázz hát, hogy kikkel játszol együtt ezen a különleges spirituális játszótéren, hiszen a Valódi Érték Te Magad Vagy. Nincs szükséged másra, legfeljebb ahhoz, hogy el hidd, képes vagy rá te is!

Képes vagy rá! Nélküle és nélküle is. Guruk, nagyotmondók, szent tekintettel járkálók és a spirituális homokozó nagycsoportosai nélkül is. Sőt, nélkülem is!

Légy Önmagad! Keresd a Válaszokat, és ha megvannak Légy Bátor! Nézz szembe a kétségekkel, félelmekkel, retteget mementókkal és lépj! Lépj egyet, a többi már megy magától! Az Úton vagy! Jól csinálod!

www.mesteringa.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3511 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x