Szerdai angyali üzenet: álmok
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: álmok

Szerdai angyali üzenet: álmok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-10

Zaklatottak az álmaid mostanában? Óránként ébredsz, és nem tudod hol vagy? Hajnalban a nappal együtt kelsz? Nincs baj. Dolgozunk.  

Az álmok útját olyan régóta kutatjátok, és mégsem tudtok róla szinte semmit. Nincs álmoskönyv és nincsenek egyezményesített jelek, csupán személyre szabott kódrendszer és egy olyan tisztulási folyamat, aminek te magad is részese vagy jelen pillanatban. Az álmaid lehetnek intenzívek vagy egyszerűen csak rosszak, unalmasak. De lehetnek csodaszerű álmok, jövőbemutató álmok , sőt megálmodott álmok is.


Nincs baj. Ne félj. Változol. Nincs jobb eszköz a kezünkben mint a te álmaid. Ebben a különleges tudatállapotban könnyebben dolgozod fel a veled történt – és számodra sokszor különös, sőt szinte elképzelhetetlen – képeket és képzeteket. Ha ébrenléted alatt vezetnénk téged korokon és dimenziókon át, azt hinnéd megbolondultál. Pedig nem. Nem jobban mint a többiek.

Az álomvilág az, amikor dolgozni tudunk rajtad. Vannak persze nem egy makacs emberek köztetek, aki nem enged, hogy álomban készítsük fel az Új Energiákra, ő talán békésen alszik, viszont döbbenten veszi tudomásul, hogy néha heteken át embertelen méreteket öltve fáj a feje, „leszakad a dereka”, sajog a veséje és úgy érzi mintha valami tágulna a gerince mentén.


Dolgozunk. Ha szeretnéd, hogy a világod az atlantiszi álom szerint működjön bizonyos szempontból változnod kell. Persze erre készülsz már szinte évezredek óta, mégis amikor eljön az idő tiltakozik az a részed, amit ti egonak hívtok. Pedig érzed, hogy a változás elkerülhetetlen, mégis sokszor ellene mennél, akarnok módjára vissza-visszanézel a régi életedre olyan dolgokat sajnálva belőle, amit ha jól belegondolsz nem is kell sajnálnod.

Az egod persze mást mond. De tekints csak be néhány álmodba. Végy egy füzetet magad mellé közvetlen ébredés után és írd le ami eszedbe jut. Ne emlékezz, ne gondolkozz, csak írd le amit éppen a szíved diktál.


Ők az álmaid. Mi vagyunk azok, ott a sorok között. Új világot mutatunk, de ehhez meg kell szabadulnod a régi világ minden visszahúzó és szorongató árnyától. Ehhez kellenek az álmaid nekünk. Hogy megtisztulj. Ezért van az, hogy minden órában mást álmodsz, hogy rettenetes sötét, gonosz erőkkel vívsz éjszakánként, hogy egyik pillanatban még a mostani férjed mellett ébredsz ziláltan, nem sokkal később pedig újra azt hiszed ébren vagy de számodra ismeretlen világban találod magad.

Dolgozunk. Tisztítunk, felkészítünk, támogatunk és megmutatunk neked mindent, ami voltál és amivé képes vagy válni.


Nincs könnyebbik út. Ha nem szeretnéd, távolt tarthatod magadtól az atlantiszi álmot, de akkor öt-tíz-húsz év múlva rájössz majd, hogy egy elavult világ része vagy, s bár talán akkor már olyan öreg vagy, hogy úgy érzed most már mindegy, rá kell jönnöd, hogy ha újra és újra leszületed ezt az életet, az rosszabb mintha MOST szembenézel a jövőddel – az általad egyébként oly vágyott jövővel – és ráfekszel a következő hullámra hagyva, hogy dolgozzunk Veled és Érted.

www.mesteringa.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x