Szerdai angyali üzenet: az energia
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: az energia

Szerdai angyali üzenet: az energia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Az energia mindenütt ott van. Benned, körülötted. Bármerre nézel, bármerre visz az utad, bármelyik irányt is választod. Végig veled van, hol így, hol úgy, de segít, szolgál, körbevesz. Legyen régi vagy új, a cél, hogy valóban oda és olyan mennyiség jusson, amennyinek jönnie kell.  

Amikor a hátad mögött állok a konyhában, amikor melléd fekszem a hálószobában, amikor melléd kuporodok a fűbe miközben olvasol, végig érzékelhetsz Engem. Energia vagyok. Felettes, más, erős. Én vagyok, Te vagyok. Egységben vagy velem, ha egységben vagy önmagaddal.


Mit gondolsz, hogy vagy MOST? Hogy érzed magad ITT? Úgy érzed, hogy erőd teljében vagy és képes lennél bármit megtenni, bármit meglépni, bárhova eljutni és bármiért harcolni? Vagy ahogy ti mondjátok, most inkább alacsony az energiaszinted? Ha ez utóbbi, akkor mi lehet az oka?
Miért lehet, hogy nincs energiád, amikor az energia mindenkié? Az energia ott van benned. Az energia Te magad vagy.

Nem érted? Akkor nézzük csak meg mit is kell tudnod ahhoz, hogy végre erősnek érezd magad. A Teremtés, az Új Energia mind benned vannak. Mindig pont annyi és pont akkor, amikor valóban szükséged van rá. Nincs már eszméletlen adag energialöket, ha nincs rá szükséged. Viszont amikor végre eldöntöd, hogy mit kell tenned, hogy megteszed és közvetlen előtte kéred, akkor kapod. Annyit amennyi eljuttat a következő életállomásodig. Nem többet. Csak annyit, amennyi megvéd, megnyugtatóan a válladra teszi kezét, hogy érezd a Feltétel Nélküli Szeretet körbevesz.


Mi vagyunk azok.  Az energia. A szeretet. Amivel dolgozol nap mint nap, ami feltesz a buszra, ami irányítja a kezed írás közben, ami fűszerezi az ételt. Ami körbevesz, amikor ideges vagy, ami lenyugtat, amikor közeleg a pánik. Mindig is melletted voltunk. Melletted álltunk, ugyanúgy amikor elhagytad a falud a szerelmed miatt, amikor lovagok között kerested a helyed, amikor a nők jogaiért harcoltál, vagy amikor férfiként igazságot szolgáltattál.

Nincs idő és nincs kor, ami megszüntet minket vagy utunkat állhatja. Mindig is jelen voltunk és most, hogy az Aranykor energiái lépnek életbe – nevezzük Új Energiának – a dolgunk és ezáltal a dolgotok, hogy minél több embert áthangoljatok az Új Energia frekvenciáira.

Mert ez már az Aranykor Energiája. Megjelentek azok a küldöttek, akik már képesek neked az Új Energiát közvetíteni és ezáltal felkészíteni téged egy különleges és gyönyörű korszakra, ahol nincsenek élősködők, nincs korrupció és nincs hataloméhség.


Felkészültél? Hiszel benne? Hiszel önmagadban? Szeretnéd irányítani az Új Energiát? Nincs más dolgod. mint hinni benne. Már nem érzékelhető a régihez hasonlóan, már nem úgy terjed, és nem úgy formálódik, mint a régi. Jelen van még a régi, de lassan átveszi helyét az Új. Erősebb, gyorsabb és fantasztikus amikor uralod.

Mostantól nincs mitől félned. Nem érhet semmi baj, hiszen uralod az Új Energiát és képes vagy bármikor használni, hogy erőt adjon, hogy megerősítse hited, hogy megtegyél önmagadért mindent, amire igazán tisztán vágysz. Nincs szükséged több megerősítésre, nincs szükséged mágusokra és varázslókra, hiszen az Új Energia Te Magad Vagy. Használd! A tied!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4178 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x