Szerdai angyali üzenet: beszélj hozzá!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: beszélj hozzá!

Szerdai angyali üzenet: beszélj hozzá!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Folyton hallgattok. Legtöbben nem azért, mert nincs véleményetek vagy nem szeretnétek elmondani az érzéseket, hanem többnyire mindig valaki más miatt. Figyeltek rá, óvjátok, félitek az igazmondást, a szabad véleményezést pedig minden ki nem mondott szó elfojtást eredményez és ennek nyomán későbbi konfliktusok vagy belső viszályok keletkeznek.  

Mi hát a megoldás? Az igazmondás? Ez talán túl drasztikusan hangzik, pedig nem olyan rossz mint ahogy most belegondoltál. Miért látod a lehető legrosszabb következményét egy-egy ilyen őszinte megnyilvánulásodnak? Miért gondolod, hogy ha az a meglátás tiszta, az érzés őszinte, akkor annak nyomán rossz keletkezhet?

Talán hirtelen úgy élet ezt meg: mondjuk amikor a főnököd elé állsz és azt mondod ezt már ne tegye veled, mert nem ebben állapodtatok meg vagy leülsz a pároddal szemben és elmondod neki  hogy érzel, mit gondolsz rólatok. Nem róla. Nem az ő életét kell átformálnod, hanem a sajátodért vállalni a felelősséget.


Nincs más út. Hiszen ha nem teszed egyszer csak munka nélkül találod magad mert sikerült sokáig és kitartóan sugallni, hogy neked ez nem jó és ahogy az idő haladt előre egyre rosszabb lett. Hiszen ha nem teszed egyszer csak a másik fél szó nélkül faképnél hagy és emiatt kérdések tucatjait hagyja nyitva benned.

Állj oda! Nyisd ki a szád! Ne bántsd meg, ne sértegesd, ne akart akaratot átvinni rá. Legyen tiszta a szándék és tiszteletteljes a hangsúly, szeretet legyen a szemedben és erő legyen a torkodban Ha megbánt, ha figyelmetlen, ha kihasznál, ha olyat vár ami nem te vagy, ha kevés amit kapsz vagy tán pont már sok – mondd meg neki!


Ha nem teszed görgeted magad előtt a mondanivalót, a meg nem válaszolt kérdéseket és valljuk be: képtelen vagy felelősséget vállalni a saját életedért. Pedig ezt senki nem teszi meg majd helyetted.

Te mégis vársz. Alkalomra, időről-időre kissé nyitod a szád, majd visszacsukod. Ha nem megy rögtön, írd le. Ha nem tudod elmondani, olvasd fel. A leírt szavakat viszontlátni komoly oldást eredményez nálad – próbáld ki!

Szeretet, tisztelet, felelősség – e mentén mondd ki ami benned van!

Lejegyezte: Háen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4122 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x