Az érintés csodája - a szeretetmasszázs
Címlap / Ezotéria / Az érintés csodája - a szeretetmasszázs

Az érintés csodája - a szeretetmasszázs

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

A szeretetmasszázs lényege, hogy lelkünket olyan pozitív, szeretet alapú érzelmekkel és gondolatokkal erősítsük meg, mint a kedvesség, az öröm, az elégedettség, a hit, a barátság, az egészség, a harmónia az optimizmus, az önbizalom.  

 

Rendezvénynaptár
A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt, állandó feszült állapotban van. Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz.

Negatív gondolataink, mint a félelem, a bűntudat, az irigység, az aggodalom és a bánat rezgései méreganyagokat termelnek lelkünkben. Ezáltal csökken a terhelhetőségünk és teljesítményünk, életkedvünk romlik.

A szeretetmasszázs célja a lelki és szellemi energiák harmonizálása, ezek egyensúlyának megteremtése és megőrzése.


A masszázs az Univerzumból vagy úgy is mondhatjuk az Isteni Szeretet meghívásával és átadásával, segíti az ellazulást, a testben áramló energiák blokádjainak feloldását, a szervezet öngyógyító erejének beindítását.  Fizikai testünket hét egymásra épülő finom energia test veszi körbe. Ez közismert nevén az aura. Ezek az energia testek folyamatos összeköttetésben állnak szervezetünk fő energia központjaival a csakrákkal.

Ebből adódóan egy-egy csakra, egy-egy aura réteggel van kapcsolatban és kölcsönösen befolyásolják egymást.

Ennél a gyógymódnál is fontos, hogy a masszőr és kliense között egyfajta harmónia kialakuljon. Az egész kezelés az érzelmi testen történik. Ez az intuitív energiamunka elérheti a tudatalatti rendezését, a test-lélek-szellem összhangjának, egyensúlyának megteremtését és a gondolatok érzésekhez vezetését.  A vendég először egy auratisztításban részesül, ami minden probléma kezelésénél az első lépés. A masszázs során az egész testben, a finom és gyengéd ujjbegyekkel történő érintések által, különleges rezgést váltunk ki, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat.

Néhány pillanat múlva a kezelt személy mély ellazulást él át, ezzel fokozva a felfrissülés és a relaxált állapot megtalálását. Ebből adódóan minden kezelés alkalmával kisebb csodák is történnek.  Az elfojtott lelki problémák, a stressz és a félelmek okozta, energia blokkok, már pár kezeléssel elháríthatók. Lelki bajok, testi fájdalmak egyaránt kezelhetők lesznek.

Új utak nyílnak meg iskolai, munkahelyi vagy családi nézeteltérések megoldására. A kezelések során kialakult jó közérzet, önbizalom és könnyedség érzése sokáig érezhető. A vendég életkedve visszatér és megerősödik. Újra felfedezi az ősi bizalom, a szeretet és megértés érzését.

Szeretetmasszázs workshop most vasárnap!


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 15541 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x