Szerdai angyali üzenet: semmi sem a régi!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: semmi sem a régi!

Szerdai angyali üzenet: semmi sem a régi!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Változások: folyamatosan meglepnek téged mostanában. Napod szinte minden szakaszában azt tapasztalod, hogy semmi nem olyan, mint régen. Jó ez neked? Szereted?  

Szereted vagy sem, a változás már nemhogy a sarkadban van, de komoly előnyre tett szert veled szemben. Mondhatnánk, hogy te csak toporogsz, de ez így nem lenne igaz, hiszen igyekszel felvenni a ritmust és alkalmazkodni az ÚJ dolgokhoz, de valljuk be, ez még nem az igazi.

Hogy mi az, ami változik? Az Energia és ezzel együtt Te is. Az Új Energia új embert kér magának, mert csupán őt tudja szolgálni. De ezt még egy kicsit később.


Igazunk van? Változol? Furcsa átalakulások mennek végbe benned? Megváltozott a világhoz való viszonyod, átalakuld a barátaiddal való kapcsolatod, sőt még anyádra sem úgy nézel, mint régen? A régi fotóidon olyan mintha nem te néznél vissza önmagadra? A kék szemedből zöld lett? Soványabb lettél, netalán tán magasabb?

Üdvözlünk az Új Energia csodálatos világában. Szeretnéd az régi életedet visszakapni? Melyik része hiányzik éppen? A célt tévesztett és úttalan önmagad, amikor csupán szokásfalak közé szorítva éltél az elvárásoknak megfelelve? A hitehagyott pillanatok, amikor már léptél volna, de mégsem tetted, mert ezt nem lehet? Mert nem erre neveltek, nem ezt láttad, nem ezt írja a nagykönyv?

A nagykönyv ideje lejárt. Te magad vagy a nagykönyv, sőt te vagy a könyvtár is most már. Te vagy a kanál, a csésze, az asztal, a függöny, a fák, a bokrok, az aszfalt és mindeközben te vagy TE. Minden és semmi vagy. Színész vagy a saját darabodban és néha olyanokkal találkozol, akik elhagyták a szövegkönyvet.


Akkor mit keresel még mindig a másik ember darabjában?
Miért igyekszel még mindig óvatoskodni, megfelelni, csupán lelked állítólagos békéje miatt kissé már-már álságos figyelmességgel szolgálni mások cselekedeteit? Vége a szolgaságnak! Voltál szolga, szolgáló, szolgalélek,  éppen itt az ideje, hogy túllépj ezen és utolérd Önmagad.

Ne félj! Az Új Energia csak arra vár, hogy téged szolgáljon. Ne kérd, ne könyörögj, ne félj tőle, mert ő készen áll. Régebb óta, mint te magad. Állj meg a szoba közepén és hangosan parancsold meg neki, hogy szolgáljon téged. Érezd, ahogy uralod.

Mostantól nem lesz több lemaradás, diszharmónia és fura összehangolatlan tények és cselekedetek. Elhatározod, megléped, megéled.
Ez az Új Energia. Ez vagy TE.

Szöveg: Háen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x