Heti tarot-előrejelzés: érzelmes hét várható
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: érzelmes hét várható

Heti tarot-előrejelzés: érzelmes hét várható

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Az anyagias világunkból kicsit kiszakadva, a követező hét napunkat az érzelmek fogják meghatározni. A munkahelyünkön sem lesz annyira nagy a hajtás, mint amit eddig megszokhattunk, főnökünk engedékenyebb lehet velünk, mint korábban. Lesz időnk a munkák közepette, hogy foglalkozzunk párunkkal, családunkkal, szeretteinkkel. Itt az idő bepótolni azt, amire talán eddig nem volt idő. 

Október 21. – hétfő (Bolond, A válaszút, A torony)
Ha bármilyen egészségügyi gondot, problémát érzékelünk, nem szabad húzni az orvos meglátogatását. Minél hamarabb essünk túl rajta, nehogy később nagyobb probléma legyen belőle, jobb megelőzni! Magánéletünkben egy kisebbfajta döntés elé állít minket a sors. Döntenünk kell arról, hogy mit is akarunk valójában: szerelmet vagy társat. Ha utóbbit, akkor kapcsolatunk ellaposodott. Anyagiak tekintetében ma könnyen a padlóra kerülhetünk, főképp, ha meglátjuk, hogy pénztárcánk szinte már üres, de még van egy-két csekk.

Október 22. – kedd (Az erő, Az uralkodó, A sorskerék)
Ma már sokkal szívósabbak leszünk, s immunrendszerünk is erősödhet, amennyiben rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk. A vitaminttabletták is megteszik, de jobb, ha az első variációt támogatjuk. A magánéletünkben inkább a férfi energiák lesznek az uralkodóak. Lehetséges, hogy egy kicsit akaratosak, erőteljesek és indulatosabbak leszünk a párunkkal, mint más napokon. Ügyeljünk arra, hogy ne bántsuk meg szerettünket. Ez a nap már sokkalta inkább kedvez a pénzügyeknek. A tárgyalásokat nyugodtan időzítsünk erre a napra!


Október 23. – szerda (A Hold, A Nap, Az igazság)

Fontos a folyadékbevitel, mint tudjuk a napi 2-2,5 liter kellene a szervezet megfelelő működéséhez. Tegyük meg az előírtakat és ügyeljünk erre fokozottan, hiszen ellenkező esetben vesénk bánhatja gondatlanságunkat. Az érzelmek terén nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vizekre evezünk. Megjelenik az érzékiség és az odafigyelés. Ne legyünk önzőek, ha párunk kényeztet minket, akkor mi is viszonozzuk kedvességét. Anyagiakban óvatosan kell mindennel bánni, mert könnyen lehet, hogy egyetlen rossz döntés miatt megint a nullára jutunk.

Október 24. – csütörtök (A halál, A mérték, A kísértés)

Egészség terén nagyon figyeljünk oda arra, hogy amennyiben bármilyen elváltozást érzékelünk bőrünkön, azonnal forduljunk bőrgyógyászhoz. Még véletlen se kezdjük el vakargatni, vagy saját kezeléssel enyhíteni fájdalmunkat. A magánéletünkben további lassú, de eredményes változásokat érhetünk el, ha kitartóan egyre többet és többet teszünk magánéletünkben. Az anyagiakkal jobb, ha nem is foglalkozunk ma. Kerüljük el a bevásárló központokat, nagyobb üzleteket, mert előbb vagy utóbb pénztárcánk fogja bánni a vásárlási mániánkat.

Október 25. – péntek (A remete, A csillag, A diadal)

Igazán ezen a napon fog kiteljesedni a magánéletünk és az érzelmi energiák ekkor érik el a maximumot. Használjuk ki ezeket az adottságokat és élvezzük ki minden hatását. Legyünk figyelmesek, s ha módunk van rá, lessük párunk kívánságait, óhajait, sóhajait, s próbáljuk azokat teljesíteni. Ha megtesszük, biztosak lehetünk benne, hogy kedvességünk és figyelmességünk nem marad majd viszonzatlanul. A pénzügyeknek is kedvez a pénteki nap, kérdés már csak az, hogy inkább a pénzt vagy a boldog magánéletet választjuk (netán mindkettőt).

Október 26.-27. – hétvége (A feltámadás, A főpapnő, A mágus)
Ezen a hétvégén érdemes olyan tevékenységeket végezni, amelyben kiélhetjük kreativitásunkat és akár a családtagjainkat is bevonhatjuk. A kertészkedés – amennyiben az időjárás engedi – pont ideális arra, hogy a gyerekekkel közösen munkálkodjunk. Ha netán az időjárás ezt megakadályozná, akkor még mindig ott van a közös festés, rajzolás. A lényeg, hogy ezen a hétvégén közösen, a családban lévő gyermekekkel együtt töltsük szabadidőnket, hogy erőt meríthessünk a gyermeki őszinteségből és önfeledt boldogságukból.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x