3 tipp: Hogyan találd meg az Ikerlángod?
Címlap / Ezotéria / 3 tipp: Hogyan találd meg az Ikerlángod?

3 tipp: Hogyan találd meg az Ikerlángod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

Manapság mindenki az Ikerlángját keresi-kutatja. Mindenki vágyik valami különlegesre, egy földöntúli szerelemre, amely réges-rég kezdődött és sosem ér véget. Íme 3 tipp arra, hogyan ismerheted fel.  

Szeretnéd végre megtalálni az Ikerlángod? Sokan kérdezitek tőlem, hogy miről ismerszik meg egy Ikerláng-társ? Mit kell érezni, amikor találkozom vele? Mi a különbség a duálpár és az ikerláng között?

Bár minden eset egyedi és a valódi felismeréshez minden információra szükség van, azért íme néhány általános dolog, ami ha működik, akkor megvan:

Mintha a saját szemedbe néznél!

Messziről talán észre sem vennéd. Számodra talán egy jelentéktelen figura, meglehet, hogy alkatilag vagy más külső jegyeket tekintve pont az ellenkezője mindannak amire vágysz. Aztán eljön a pillanat, amikor a tekintete megtalálja a tied és aztán megszűnik a külvilág. Mintha saját Univerzumotok lenne. Mintha saját magadra néznél. Ez az igazi felismerés!


Az érintés csodája!
Lehet ez egy kézfogás vagy egy véletlen érintés, amikor végre a bőröd a bőréhez ér, körbevesz a nyugalom, hiszen Hazaértél. Az egyik legerősebb érzés talán ez és a leginkább kifejező is. Ez nem csupán nyugalom a másik társaságában, hanem a teljes belső béke világa, visszatérés az Otthonba. Csodálatos!

A szívcsakra örvénye!
Amikor a közelében vagy egy kicsit olyan mintha egy folytonos vizsgadruk és egy kezdődő szívtájéki zsibbadás finom ötvözete működne benned. Ha elég érzékeny vagy érezni fogd a szívcsakrád körüli folyoamatos áramlást, amely a közelében egyre erősebb és erősebb. Kissé néha ijesztő de mégis nagyon különleges érzés.

 
 
Ez a három dolog persze csak amolyan bemutató jellegű jellemzése ennek a különleges kapcsolatnak, de ahogy már az elején említettem az általánosságokon túl szinte minden kapcsolat más és más, egyedi és izgalmas.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 95972 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x