Szerdai angyali üzenet: korlátaink újragondolása
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: korlátaink újragondolása

Szerdai angyali üzenet: korlátaink újragondolása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A spirituális úton járok. De vannak korlátaim. A határaimat tágítom. Legalábbis eddig ezt hittem. De bármerre nézek korlátok vesznek körül. Egy részét a külvilág állította számomra a többit viszont én magamnak.  

Tele vagyunk korlátokkal. Telis-tele gátló mondatokkal, gondolatokkal, eszmékkel, melyek a mélyben meghatározzák az életünket. A felszínen persze igyekszünk jó pofát vágva törni az utat magunk előtt de mindeközben valahol mélyen dolgoznak a programok, kódok, frusztrációk.

Ha egy kicsit megfigyeljük magunkat kívülről rájöhetünk, hogy mi és hogyan zajlik a valóságban. Nézzük meg egy pillanatra kéztartásunkat mondjuk egy ülő pozícióban, miközben kommunikálunk a másikkal. Vajon mit mutat? Nyitottságot? Zárkózottságot? Félelmeket? Szorongást?


Hallgasd magad kívülről kicsit, miközben kommunikálsz másokkal, válaszolsz a kérdéseikre vagy kinyilatkozol önmagaddal vagy a társaddal kapcsolatban valamit. Mit mutatnak a mondataid? Mit mutat a hangsúlyod? Miről árulkodnak a szavaid?

Mert lehet, hogy te csak azt hallod, hogy beszélsz-beszélsz, de én mindeközben figyelek és tudom mikor félsz, mikor szorongsz, mikor rettegsz önmagadtól vagy az életedbe betörő új szituációtól. Elfedheted. De nem rejtheted el.

Minden szavadban ott a bizonytalanság, mozdulataid frusztrációról árulkodnak.

Mi lenne ha elkezdenéd végre élni a saját életed? Mi történne ha végre saját magad számára teremtenél békét és otthont és nem mások igényeit és a saját álomvilágod moziját bámulva élnél egyik napról a másikra?

Mondj IGENT! Határozottan és bizonyossággal a hangodban.
Mondj NEMET! Tudva, hogy azzal önmagad teszed boldoggá és nem arra figyelve másokat tapintatbuborékok mentén hogyan áltatsz.

Légy következetes! Légy fegyelmezett!

Kezd el élni a Saját Életed!

Ha eltévednél, segítőre találsz: ITT!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x