Kinek mit hoz 2014? A Halak, a Vízöntő és a Bak
Címlap / Ezotéria / Kinek mit hoz 2014? A Halak, a Vízöntő és a Bak

Kinek mit hoz 2014? A Halak, a Vízöntő és a Bak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Ezen a héten végignézzük, melyik a csillagjegy szülötteinek mit hoz a jövő esztendő.Szerencse? Gazdagság? Gyermekáldás? Jobb munkahely? Hamarosan Te is megtudhatod, mire fókuszálj 2014-ben. 

Általában a Bakról
Ezzel lepje meg magát: Nem csak kötelesség van a világon, tanulja meg élvezni az életet! Minden héten hozzon össze egy lazító napot, amikor azt csinálja, amit igazán szeret!
Erre figyeljen: A harmónia megteremtése nagyon fontos. Figyeljen jobban érzelmeire, töltsön minél több időt szeretteivel, barátaival, így jobban megy majd a munka is!

Párkapcsolat /szerelem
Egyedülállóknak: Az augusztus eleje gyökeres változást hozhat életébe. Ha valóban fel akarja adni függetlenségét, most megtalálhatja a párját.
Kapcsolatban élőknek: Az első félévben sok lehetőségük lesz együtt lenni, vegyék ezt ajándéknak és használják ki az alkalmat! Ebből tudnak töltekezni a későbbiekben, amikor életük egyéb területeire helyeződik majd a hangsúly.


Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Nagyon jól tud összpontosítani, de a sikerhez az is kell, hogy az összefüggéseket észrevegye. A március vége, április eleje lesz a legjobb időszaka.
Alkalmazottaknak: Az első félévben a szokottnál is nagyobb a becsvágya, így sokra viheti. Csak arra kell vigyáznia, hogy ne másokon átgázolva érje el céljait!
Vállalkozóknak: Az április tökéletes választás vállalkozás indítására, de meglévő cége is ekkor indulhat virágzásnak. Anyagi lehetőségei jelentősen javulnak!
Befektetés: Anyagilag április-május a legjobb időszaka. Önnek kell a tartalék, hogy biztonságban érezze magát, takarítson meg minél többet, de a tőzsdét kerülje!
Aranytanács, ha munkát keres: Csak olyan munkát vállaljon el, amit szívesen végezne. Higgye el, Ön olyan remek munkaerő, hogy nem lesz sokáig állás nélkül!

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: A túl sok munka stresszessé tesz, ez pedig számos betegség forrása lehet. Mindig keresse a harmóniát és tanulja meg levezetni a feszültségét!
Az Ön egészségőre 2014-ben: Bármilyen sport nagyon jó, a jóga különösen, mert kisimítja az idegeit. A barátok, a család is sokat segíthet, hogy békében legyen magával.


Általában a Vízöntőről

Ezzel lepje meg magát: Utazzon, minél többet! De nem mindegy, kivel! Olyan útitársakat keressen, akik mellett megtarthatja saját egyéniségét!
Erre figyeljen: Különleges látásmódja miatt mindig kilóg majd a sorból. Ha ezt egy jó ügy szolgálatába állítja, sosem lesz magányos. Keresse meg, hol van Önre szükség!

Párkapcsolat /szerelem
Egyedülállóknak: A szerelem váratlanul érkezik márciusban, de valószínűleg hamar ellobban a lángja. Legközelebb októberben találhatja el Ámor nyila, ez már egy romantikus időszak lesz.
Kapcsolatban élőknek: Ahhoz, hogy ne érezze magát bezárva kapcsolatába, folyamatos megújulásra van szükség. Hogy mennyire sikerül, április elején derül ki.


Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Nagyon jók az intuíciói, ezért az „első megérzés mindig jó” alaptételre nyugodtan építhet. Azért persze nem árt tanulni sem, januártól márciusig lesz a legkönnyebb!
Alkalmazottaknak: Ha valahol nem érzi jól magát, változtasson! Az első negyedévben azért legyen óvatos, anyagilag túl kell élnie az áprilist és májust.
Vállalkozóknak: Május közepe a legjobb hónapja, anyagi szempontból mindenképp! Ne feledje, az Ön titka, hogy másképp látja a világot, mint a többiek. Ezt használja ki!
Befektetés: Április-május hozhat egy kis pluszjövedelmet. Jó lenne, ha megállná, hogy tartalékol belőle későbbre! Egy internetes bizniszben is gondolkodhat, az év második felében!
Aranytanács, ha munkát keres: Olyan helyet keressen, ahol elég mozgástere van, a blokkolóórás munkákat nem Önnek találták ki. Az internet lesz a legnagyobb segítsége!

Egészség
Általános jó tanácsok a jegyre: Ha épp úgy hozza kedve, degeszre tömi magát, vagy épp koplal hetekig. Ezt nem csak gyomra érzi meg, hanem bőrén is meglátszik. Egyen gyakran, keveset!
Az Ön egészségőre 2014-ben: Keresse meg, hogy tudja levezetni a feszültségét. Ha nem elég a sport, hívja segítségül az alternatív módszereket – aromaterápiát, meditációt.


Általában a Halakról

Ezzel lepje meg magát: Mindennél jobban vágyik a szeretetre, a család melegére. Ám ha önmagát nem szereti, másokkal is nehezebben boldogul. Keresse meg magához az utat!
Erre figyeljen: Ne csak ábrándozzon, cselekedjen is! Nem elég tudnia, mit kell tennie, lépje is meg! S ne csak másokért, magáért is!

Párkapcsolat /szerelem
Egyedülállóknak: Olyan párra van szüksége, akire minden pillanatban számíthat, ne adja alább! Március-április lesz a legjobb, legromantikusabb időszaka. Ekkor találhat rá a nagy Ő-re is
Kapcsolatban élőknek: Párja most nem csak az érzékeny szeretőt, hanem a gondoskodó énjét is elő tudja hozni Önből, legalábbis áprilisban. Romantikus időszak lesz.


Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Remek a fantáziája, aminek nagy hasznát veszi, főleg a humán tantárgyaknál. A legjobb időszaka március vége és április, ekkor hosszú távú terveiben is előre léphet.
Alkalmazottaknak: Olyan helyen érzi jól magát, ahol érzékenységét, kreativitását értékelik. Erre február és július végén van a legnagyobb esély. Augusztusban előléptetésre számíthat.
Vállalkozóknak: Nem kifejezetten vállalkozó típus, jobban szereti, ha biztos bevételre számíthat. Ha mégis üzletre adná a fejét, csakis művészetben gondolkodjon! Kezdésre február vége a legalkalmasabb időpont.
Befektetés: Április közepe szerencsés időszak anyagilag, de legyen nagyon résen! Jobb, ha nem kockáztat, a bank a legbiztosabb most.
Aranytanács, ha munkát keres: Lehetőleg mini, családias jellegű munkahelyet keressen, ahol figyelnek egymásra a kollégák. Február vége-március eleje hozhat sikert.


Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: Ön nagyon érzékeny, ezért fontos, hogy ne hagyja eluralkodni a rossz hangulatot magán. A friss levegő és rendszeres mozgás sokat segíthet!
Az Ön egészségőre 2014-ben: Vigyázzon a lábára, a cipője legyen kényelmes és egészséges! A talpmasszázs kifejezetten az Ön gyógymódja!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9273 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x