Szerdai angyali üzenet: düh és szeretet
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: düh és szeretet

Szerdai angyali üzenet: düh és szeretet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bizony-bizony közeledik Karácsony ünnepe és mégis most a dühről fogok nektek beszélni. Arról a mélyről feltörni kívánó és lassan végre felszínre kerülő dühről, ami amíg nem jön elő addig soha nem lesz boldog az életed.  

Ebben az időszakban már mindenki a szeretetről beszél, az ajándékozáson töri a fejét és megállás nélkül hajtogatja magának, hogy a szeretet ünnepén fontos a család, fontos mindaz ami körbevesz és ami a nagykönyvben meg van írva.

Valóban ezek a dolgok tesznek igazán boldoggá? Valóban képes vagy a benned fortyogó düh kíséretében száz százalékban szembe nézni önmagaddal és azt mondani: Boldog Karácsonyt!?

Nézzük csak meg a mélyen gyökerező düh eredetét.


Régóta vagy dühös? Dühös a párodra, dühös a feleségedre vagy férjedre, dühös az anyádra vagy fivéredre? Valami régi dolog miatt, sőt több olyan régen megtörtént esemény okán, amelyek akkor nem kerültek felszínre. Csak pakoltad és pakoltad,  egyre több és több fiókot megtöltve a dühös visszaszólásokkal, melyek sosem kerültek nyilvánosságra. Pedig ha akkor és ott ránézel, megmondod, felvállalod, őszinte vagy, akkor most ez az állandóan mélyen jelen levő és finoman szunnyadó vulkánként fortyógó düh nem okozna boldogtalanságot az életedben.

Már késő megmondani? Tudod mit gondolok? Sosem késő megmondani. Ha valaki az őszinte szavakra sértődéssel reagál az nem téged minősít, hanem őt. Ha valaki emiatt megszakítja veled a kapcsolatot akkor ez vagy egy olyan kapcsolat volt ami ennyit ért vagy hiába van benne több ha az egyik fél éretlen óvödásként viseli önnön életét.

Tudod mit tesz a düh most veled? Állsz a boldogság kapujában, előtted ragyog a fény, körbevesz a szeretet aztán hirtelen te valamiféle megmagyarázhatatlan oknál fogva az egészbe beledobsz egy apró dühbombát. Ezt a bombát nem a feléd áradó szeretetnek szánod, ez csupán egy rosszul időzített ósdi és régi kifogásoktól átszőtt bomba, amely most robban.


Csak amikor ott és akkor robban, ahol a lekevésbé kellene és ez nem egyszer fordul elő akkor azt hiszem le kellene ülnöd és átértékelned a jelenlegi életed.

Mi az ami valóban boldoggá tesz most?

Te képes vagy száz százalékig átadni magad ennek a boldogságnak?

Mi az ami megakadályoz téged abban, hogy átadd magad ennek a boldogságnak?

Itt az ideje, hogy tegyél a saját boldogságodért, mert egyik reggel felébredsz és már nem lesz ott. Már csak a boldogság elszalasztott lehetősége ül a fotelben, te pedig könnyekkel igyekszel visszahozni mindazt amiről úgy érzed boldoggá tett volna.

Karácsony? Szeretet?

Kit szeretsz igazán? Ki a fontos valójában? Megteszel érte mindent, hogy boldog legyél vele? Megteszel érte mindent, hogy boldog legyen veled?

Itt a lehetőség. Hiszen ez valóban a Szeretet Ünnepe.

Ünnepeld hát a Szeretet Önmagad Iránti Tisztelettel és Őszinteséggel és tegyél meg mindent azért, aki valóban azért szeret, aki vagy.

Lejegyezte: Haen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x