Angyali üzenet: Karácsony és Új Év!
Címlap / Ezotéria / Angyali üzenet: Karácsony és Új Év!

Angyali üzenet: Karácsony és Új Év!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Sokszor talán keményen szóltam hozzátok az évben, határozott irányt mutatva és újragondolásra késztetve sokatokat. Eljött a lecsendesedés időszaka, néhány nap, amikor valóban nyugalomban leülve végiggondolhatod mit szeretnél elérni és milyen eszközök állnak ehhez rendelkezésre. Mártózz meg a feléd irányuló szeretetben és lubickolj benne végig arra gondolva, hogy hamarosan minden napod ilyenné válhat.  

Bizony: minden kemény szó mögött szeretet van és volt mindvégig, még akkor is amikor azt hitted ez nem lehet, hogy így és itt. Pedig lehet és kell, mert a léleksimogató, jelen helyzetet ringató segítők ideje is megvan, de a jövő év nagyon sok keménységet tartogat azoknak, akik ellenállnak önmaguk hívószavának.

Sokan úgy viseltétek el az idei év nehézségeit és kínjait, hogy „nem baj majd jövőre már jobb lesz”. Tényleg: lehet jobb. A kérdés csupán az, hogy képes vagy-e úgy látni a dolgokat, hogy ez már jobb, mint volt vagy csak azt érzed meg, hogy még mindig szenvedsz, alakulsz, kínlódsz.

Ne félj! Ez fontos! Hidd el, a félelmeid rossz irányba visznek, saját személyiséged megtagadására ösztönöznek.

Élj, lélegezz, cselekedj szíved szerint szenvedéllyel, mert nincs más, mint a Teremtés. Ki teremthetne tökéletesebb világot számodra, mint te magad? Felejtsd el az elméből teremtést, felejtsd el a gondolatokat, csupán tégy mindent szívből és engedd, hogy történjen.

Békével, szeretettel, mert a legjobb dolgok következnek!

Lejegyezte: Háen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x