Tükröd trükkje: Ikerláng-effektus a valóságban
Címlap / Ezotéria / Tükröd trükkje: Ikerláng-effektus a valóságban

Tükröd trükkje: Ikerláng-effektus a valóságban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Hogy milyen egy Ikerláng-szerelem? Valóban egy spirituális csoda vagy mindezek mögött megbúvó kőkemény önismeret? Ez Tükörszerelem. Nem rózsaszín rágógumi, nem lila ködben bujkáló love story. 

Öntudat és annak elvesztése. Valaki azt kérte tőlem, hogy amikor nekiállok megírni a jelenségről szóló könyvet, ne ködösítsek, és ne vesszek el a spiritualitás útvesztőjében. Hiszen ez is csak egy valóságos kapcsolat. Egy lehetséges párkapcsolat.

Itt is horkol a másik, kényszeresen kerüli a csókot az első fogmosásig, tele van félelmekkel, néha dühös, figyelmetlen, sőtmég bunkó is tud lenni…és még azon is túl. Hiszen ez életed nagy  próbája. De ez itt a szívedben megbújó csodák palotája. Ez a pokol és menny határa. Ahol megtapasztalhatod a mindent és a semmit együtt.


A küzdelmes hétköznapokat és a legszebb ünnepet, melyet a lelked megtarthat nap, mint nap. Ikerláng? Ikerlélek találkozás? Duál-pár? Lélektárs? Nem definíció és címkézés kérdése talán, de mivel ennek a könyvnek mégis az a lényege, hogy betekintést nyerhess ebbe a létformába, ezért hívjuk Ikerlángnak, hiszen tüzes, terjed, fellobban, bekúszik, perzsel és nincs megállás, ha egyszer elindul. Nincs erő, amelytől megtorpan, nincs varázsige, amitől múlik. Át kell engedned magadon, legyen akár beteljesülés útját járó vagy csupán életed egyik legkomolyabb tapasztalása – minden esetben mondhatni végzetes.

Mi van azokkal, akik nem olvasnak spirituális könyvet, mert nem hisznek az egész blablában? Kedves Materialisták és Szkeptikusok: életetek legkomolyabb önismereti tréningjét kapjátok egy Ikerláng-találkozással. A tükrök tükrét, ahol az élet felvonultatja minden formáját a trükköknek, önbecsapásoknak, szembesítéseknek. Fogd hát fel úgy, hogy ez egy párkapcsolati kis értekezés némileg felülről figyelve a világot, önmagunkat és téged is, aki most a könyvet a kezedben tartod.


Bármilyen lelkülettel is kezdesz bele, mindenképpen fontos tudnod, hogy ez életed egyik legnagyobb kalandja. Ha benne vagy, azért. Ha még nem találtad meg, akkor pedig azért mert ha rálelsz rá fogsz jönni, hogy mindaz amit eddig a világról vallottál totálisan átértékelendő.
Ennyi a Tükörszerelem.

KÖNYVBEMUTATÓ

Szeretném, ha Velünk Együtt te is részt vennél abban a néhány örömteli órában, amikor első könyvem létrejöttéről beszélek, amikor megoszthatjuk veled a Tükörszerelem mikéntjét és amikor talán választ kaphatsz néhány - még megválaszolatlan - kérdésedre.







Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x