Vénusz az Oroszlánban! Bulis augusztus vár!
Címlap / Ezotéria / Vénusz az Oroszlánban! Bulis augusztus vár!

Havasi Patrícia

Vénusz az Oroszlánban! Bulis augusztus vár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Augusztus 12-én vagyis kedden lép a Vénusz az Oroszlán jegyébe! Fantasztikus hangulatot hoz minden bulizónak! Románc, nagy élet, meg ami belefér!  

 A Vénusz a szeretet és szerelem bolygója, ezért most a nyári románcok, a bulis kalandok korszaka jön el. Ilyenkor, a fesztiválok idején a kis kalandok, az önfeledt szórakozás napjaiban ez a bolygóállás nagyon kedvez nekünk. Nem csak vágyódunk a szerelemre, hanem meg is teszünk mindent érte, hogy megéljük a maga teljességében. 

Szenvedélyesen keressük a szerelmet! 
Különösen azok, akiknek a képletében az Oroszlán, vagy a Vénuszi erők uralkodnak - például a Mérleg jegyűek - lesznek most kitéve Ámor nyilainak. Legyünk körültekintők, mert nem minden olyan csodás, mint most látszik. Az egy éjszakás kalandokkal főleg legyünk óvatosak! Bármilyen jegyben is születtünk, most különösen nagy szenvedély uralkodik rajtunk.

Bulizás ideje - rajta! 
A fesztiválok közül a művészetekkel kapcsolatos eseményeknek is kedvezők a fényszögek, nem csak a partyzásnak! Most alkotóbbak, kreatívabbak vagyunk ezen a téren is. Ha tehetségünket meg akarjuk mutatni a nagyvilágnak, akkor ez egy igazán remek időszak rá! 

Hódítsunk és legyünk szépek! 
A Vénusz az Oroszlánban a fodrászati és kozmetikai kezeléseknek is jót tesz, sőt a fogyókúrák, diéták is hatékonyabbak a fogyóban lévő hold idejében. Vizezzünk sokat, mindenféle strandos, wellnesses tevékenység és a sprotok is kedveznek nekünk. 

Összefoglalva: 

Ha új párkapcsolatot keresünk: Az időzítés szuper! 
Ha párkapcsolatban élünk: inenzív szex a kedvessel, és/vagy intenzív csábítás! 
Pénzügyek: kötvényekre, biztosításainkra kell figyelnünk! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3666 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x