Ész vagy érzelem? - heti tarot előrejelzés
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ész vagy érzelem? - heti tarot előrejelzés

Ész vagy érzelem? - heti tarot előrejelzés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

A következő napokban többször kerülünk majd olyan helyzetbe, amikor nem fogjuk tudni, hogy az eszünkre, vagy a szívünkre hallgassunk. Az értelem és az érzelem harca fog bennünk zajlani. A legjobb döntés meghozatalához viszont csak egy dologra van szükségünk! Meghallani, hogy mit súg a szívünk. A hét száma a hetes, ami a tarot-ban a Diadalszekér lapja. Előrelépés, szabadság, vágy, siker, ösztönök - röviden és tömören ezt jelenti ez a lap. A kártya megjelenése a bennünk zajló harcra vagy harcokra hívja fel a figyelmet. Pénz A héten adódó problémákat, gondokat játszi könnyedséggel tudjuk majd megoldani. Szerencsére olyan kedvező energiák vesznek majd körül, amik a problémamegoldásra, a gyors helyzetfelismerésre és a megfelelő ítélőképességre lesznek pozitív hatással. Messze elkerül majd bennünket a pánik, a félelem. 


Rendezvénynaptár
A hét száma a hetes, ami a tarot-ban a Diadalszekér lapja. Előrelépés, szabadság, vágy, siker, ösztönök – röviden és tömören ezt jelenti ez a lap. A kártya megjelenése a bennünk zajló harcra vagy harcokra hívja fel a figyelmet.

Pénz
A héten adódó problémákat, gondokat játszi könnyedséggel tudjuk majd megoldani. Szerencsére olyan kedvező energiák vesznek majd körül, amik a problémamegoldásra, a gyors helyzetfelismerésre és a megfelelő ítélőképességre lesznek pozitív hatással. Messze elkerül majd bennünket a pánik, a félelem. Mindig tudni fogjuk, hogy mivel állunk szemben, mire kell figyelnünk, mi az, amin változtatnunk vagy javítanunk kell. Egyszóval fején találjuk majd azonnal a szöget. A munkahelyünkön dicséretben, megbecsülésben bőven lesz részünk, mert főnökünknek és munkatársainknak is szemet szúr majd, hogy milyen kreatívak és gyorsak leszünk. Nem húzzuk majd a munkaidőt, mint a mézesmadzagot, hanem a legrövidebb idő alatt minőségi munkát adunk ki a kezeink közül. Ha jelenleg még a munkakeresők táborát erősítjük, akkor ne adjuk fel a reményt. A héten a kreatív megoldások a nyerőek, így ha időnk engedi, akkor nézzük át önéletrajzunk és motivációs levelünket, javítsuk benne az esetleges hibákat, és gondolkozzunk el azon, hogy mivel tudnánk megnyerőbbé, vonzóbbá tenni ezt, az amúgy száraz anyagot.

 

Szerelem
A magánéletünkben előrelépés és még több megismerés, illetve felismerés várható. A megszokottnál többet fogunk párunkkal tölteni, és olyan dolgokat is csinálhatunk vele, mint amit eddig még soha. Egy velős, tartalmas beszélgetés például bearanyozza majd a hetünket. A diskurzus során olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amikről eddig nem is tudtunk, hiába van már „x” idő a hátunk mögött. Ezek valójában sokkal intimebb pillanatok, amikor a lelkünk világába engedünk bepillantást, mint amikor levetjük ruháinkat a másik előtt. A lelki köntöst mindig nehezebb levetni magunkról, mint a fizikai testünket borító lepleket. Becsüljük meg, és természetesen köszönjük meg párunknak, ha ilyen mélyen beenged a magánszférájába. Amennyiben most még a szinglik sorában állunk, akkor sem kell bánkódnunk. A lehetőségek ajtaja kitárul, és elképzelhető, hogy már a hétvégre kézen fogva sétálunk a közeli erdőben. Engednünk kell a romantikus énünknek, hogy megmutathassa magát, hiszen ezáltal sokkal vonzóbbá és „tisztábbakká” válunk.
 
 
[ 3978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x