Heti tarot - amiről a pénz mesél
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot - amiről a pénz mesél

Heti tarot - amiről a pénz mesél

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

Amikor a pénzre gondolunk, a legtöbbször saját félelmeinkre gondolunk! Ahhoz, hogy a félelmek taszító hatása helyett a vonzás törvénye lépjen életbe, ezt a három lapot kell megérteni a héten! Jóslat, amitől a pénzügyeink jó irányt vesznek! 

Az első jóslat – hét első fele MÁGUS

A varázsló, alacsony szinten a bűvész, a szemfényvesztő, magasabb szinten az a személy aki fent, a magasabb szinteken meg tudja változtatni a valóságot és képes teremteni. Immár második hete van velünk, vagyis káprázata nem ért véget még. El tudja érni, hogy a valóságban megteremtődjék az, amit ő elvár. Ezt alacsony szinten pénzügyi csalóként, magasabb szinten a pénzt teremteni képes bravúros befektetőként látjuk. Ebben az időszakban érdemes befektetéseket eszközölni, ha értünk hozzá. Pénzügyekben tovább képezni magunkat. Ha kifejezetten pénzügyi mínuszban vagyunk, ha nincsen egy peták sem a zsebünkben, akkor a képzésre fordított idő az ami a legjobb eredményt hozza. Ha ezt nem tesszük meg, akkor viszont óvakodjunk a csalóktól, semmiképp ne vegyünk fel fogyasztási célú kölcsönt!

A második jóslat - hét közepe – URALKODÓ

Kin uralkodunk? Saját magunkon vajon tudunk-e uralkodni? A pénzzel kapcsolatban ez a lap nem csupán az önuralomról, hanem a fölösleges költekezések elkerüléséről is tanít. Nagyon figyeljünk, hogy most csak arra költsünk, amire szükséges. Uralkodóként tárjuk fel a kincstárat, nézzük meg, mitől lehet megszabadulni, mire nincs már szükség. (Ezeket a holmikat tegyük pénzzé, vagy cseréljük el, esetleg adományozzuk oda)

 

A harmadik jóslat – hét vége – BOLOND

A Bolonddal már kicsit lazíthatunk, lehet, hogy költeni is többet merünk mire itt a hét vége. De a bolond egyben őrült is, ez az alacsonyabb aspektusa. Ösztönös, herdáló, pusztító, öncélú őrült. Int arra, hogy óvjuk meg javainkat és felhívja a figyelmet arra is, hogy nem szabad túlzottan ragaszkodni a tárgyakhoz. Csak lazán, csak frissen járva az utat! A bolond lába mellett ott az ősi ösztönöket jelképező jó barát, a kutya – aki köztudottan csak oda piszkít, ahol már van.
Előrejelzés a hétre: Uraljuk a pénzügyeinket ezen a héten, legyünk észnél, ha bármilyen kiadás nehezítené az életünket. Tilos halogatni, még ha nagy ingerenciát is éreznénk rá. Amit be kell fizetni a „királynak” az a királyé! Ezt tudomásul kell vennünk, le kell nyelnünk ezen a héten, hiába bosszankodunk rajta! 
 
[ 5229 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x