Az emberi kapcsolatok
Címlap / Ezotéria / Az emberi kapcsolatok

Az emberi kapcsolatok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-29

A kapcsolat nem más, mint valamilyen találkozás, melyet minden esetben kölcsönhatás kísér. Emberi értelemben véve oszthatjuk három típusra kapcsolatainkat. Legyenek ezek most fizikai, szellemi és érzelmi kapcsolatok. Életed során folyamatosan kapcsolatba lépsz környezeteddel, a világgal, amiben létezel.  

A kapcsolatokra valójában az energiaéhséged miatt van szükséged. Minden egyes kapcsolódásodból energiát, éteri táplálékot nyersz a környezetedből. Ezekre az energiákra folyamatosan szükséged van az életben maradásodhoz.Fizikai kapcsolatot
hozol létre, amikor megérintesz valamit vagy valakit, de akkor is ha ránézel valamire vagy valakire. Ugyan ilyen fizikai kapcsolat jön létre, ha táplálkozol, ha mozogsz, vagy ha levegőt veszel.

Szellemi kapcsolatot hozhatsz létre egy baráttal, egy munkatársaddal, vagy akár egy sakkpartnerrel, akivel talán nem is ismeritek egymást személyesen, de rendszeresen partikat játszotok a világhálón keresztül.

Érzelmi kapcsolat lehet leginkább egy szerelem, vagy akár egy szülő-gyermek kapcsolat, és minden olyan kapcsolatod, ami már túlmutat a fizikai és szellemi kapcsolatokon. Természetesen ezeket a határokat nem lehet pontosan meghúzni, mivel valójában nincsenek is éles határok.
 
A kapcsolat létrejöttének pillanatában, a találkozás pillanatában minden kapcsolódás harmonikusnak tekinthető. Ebben a pillanatban nincs más, csak a felfedezés öröme, csak a rácsodálkozás pillanatának szépsége. De ahogy telnek, múlnak a pillanatok, az elme bekapcsolódik a folyamatba, és az életösztön, a túlélés ösztöne kerül előtérbe.

 

Kapcsolatait minden egyén úgy próbálja alakítani, hogy az neki a leggyümölcsözőbb legyen. Hiszen itt a fizikai világban minden a túlélésről szól. És ez alól a kapcsolataid sem kivételek. Igen ám, de mivel mindenki erre törekszik, nem lehet minden létrejött kapcsolat mindenki számára gyümölcsöző és harmonikus. Legalábbis nem így éled meg. Az a helyzet, hogy ahány létező van a Földön, annyiféle különböző igény, annyiféle forma és elvárás születik a kapcsolatok terén is.

Ezért aztán gyakran úgy élsz meg egy kapcsolatot, hogy az nem örömet, hanem szenvedést ad neked. Még a legcsodálatosabbnak induló szerelmi kapcsolataidból is képes vagy poklot varázsolni. Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie...
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x