Bölcs döntések = több pénz! - heti tarot
Címlap / Ezotéria / Bölcs döntések = több pénz! - heti tarot

Bölcs döntések = több pénz! - heti tarot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A pénz az egyik legfontosabb életterület minden ember életében. Hiába próbáljuk letagadni, ha nincsen pénzünk, akkor idegesek és feszültek vagyunk. A pénztelenség állapotában semmi sem tud igazán örömet okozni, de a pénz sem tud önmagában felhőtlenné tenni egy életet. Hiszen az anyagi jólét mellé társulni kell egy boldog kapcsolatnak valamint egy jó egészségnek is. Most mindent elérhetjük, de főleg a jó üzleti lehetőségeket, ha bölcs döntéseket hozunk! 

Hét eleje - kardok hármas

Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Ugye ismerős a közmondás? Ha eddig még nem találkoztunk vele, akkor érdemes feljegyezni és mindig magunk előtt tartani. Ha pedig már ismerősen cseng, akkor végre ideje lenne megérteni, hogy valóban így működnek a dolgok. A hét elején hajlamosak leszünk a munka terén túlvállalni magunkat, aminek azonnal megérezhetjük a kárát. Egyszerűen belefulladhatunk a feladatokba, és úgy érezzük majd, hogy egyedül nem vagyunk képesek mindent teljesíteni. Ez elkerülhető, ha nem mondunk papagáj módjára mindenre igent. A magánélet terén hasonló problémákkal nézhetünk szembe. Azt gondolhatjuk, hogy minden a legnagyobb rendben, miközben a háttérben akár kikacsintások is zajlhatnak. Nyissuk ki a szemünket, és lássuk meg, hogy valójában mi történik.

Hét közepe - érmék tizes

Szerencsére amilyen nehezen indult a hét pénzügyi szempontból, annyira jól fog folytatódni. Sikerülhet a hét közepén már kilábalnunk abból a deficitből, amibe azért kerültük, mert egyszerűen túlvállaltuk magunkat. Most már megfontoltabban és bölcsebben döntünk, ha erre kerül a sor. A magánéletünk terén nagyobb szerepet kap majd az együtt töltött idő. Törekedjünk arra, hogy ne a munka tegye ki a napunk nagy részét, hanem valamennyire ez legyen egyensúlyban a szerelmünkre, illetve magunkra fordított idővel. Ha bármelyik oldalra is átbillen a mérleg nyelve (magánéleti vagy pénzügyi oldalra), akkor azonnal érezni fogjuk, hogy feszültség generálódik. A cél az arany középút, a harmónia megtalálása.

Hét vége - szeretők

A hét utolsó napjrai teljes mértékben száműzni kell a munkát, és a pénzügyekkel való foglalatoskodást. Hiába akarjuk majd a hétvégénket is a munkánkra áldozni, nem fogjuk a várt eredményeket hozni. Be kell látnunk, hogy a hétvége a családról és a párkapcsolatokról szól. Legalábbis ezen a héten biztos. Azok, akik megpróbálnak ezzel szembe menni, sajnos csalódni fognak, és a sikertelenség érzését tudhatják majd magukénak. Azok, akik viszont elfogadják a tényeket, egy boldog, örömökben gazdag hétvégére számíthatnak.


TIPP: Ha úgy érzed, hogy az anyagi helyzeted nem megfelelő, akkor kérd az ingyenes pénzenergia elemzést! Tudd meg, hogy mi van a sorsodban megírva: bőség vagy nélkülözés? Kattints ide az ingyenes elemzésért!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6301 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x