Számolj le a problémákkal! - heti tarot
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Számolj le a problémákkal! - heti tarot

Számolj le a problémákkal! - heti tarot

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

Ezen a héten minden mélyen bennünk rejlő erőre szükség lesz. Sorozatosan érkezhetnek a kihívások, amikkel meg kell küzdenünk, hiszen más választásunk nincsen. Az előre eltervezett programokra és időpontokra ne vegyünk még mérget, mert elképzelhető, hogy módosulni fognak. A kiszámíthatatlanság és bizonytalanság fog uralkodni a következő hét napban. A tarot szerint már a hét kezdete sem lesz könnyű. Nézzük részletesen, hogy mit mesélnek a lapok! 

A hét eleje - botok kilences

Már a hét első napjain úgy érezhetjük, mintha mögöttünk állna egy végigdolgozott kemény hét. Pedig még előttünk áll a munkanapok java. Nagyobb hangsúlyt kell fektetünk a hasznos pihenésre! Ha szükséges, akkor munka után aludjunk 2-3 órát, hogy újra feltöltődjünk, és az otthoni teendőinket maradéktalanul elláthassuk. Ha nem fordítunk elég időt a relaxálásra, nem csak a családunk béjéje, de még a munkahelyünk stabilitása is sérülhet. Főnökünk egyáltalán nem nézi jó szemmel azt, ha a munkát csak magunk előtt tologatjuk. Itt az ideje, hogy megoldjuk azokat és kezünkbe vegyük az irányítást! Le kell most győzni a fáradtságot!

A hét közepe - kardok nyolcas

A magánéleti problémáink miatt lassan már élni sincs kedvünk. A legnagyobb gond az, hogy egyre inkább a depresszió felé sodorjuk magunkat. Véget kell vetni annak a nyomott, és melankólikus hangulatnak, ami el szeretne hatalmasodni rajtunk. Ha párunkkal valóban problémák vannak, és nem vagyunk biztosak akár az érzéseiben, akár az őszinteségében, akkor a legegyszerűbb megoldás a kommunikáció. Sokan ismerik ezt a csodaszert, csak éppen nem alkalmazzák. A legtöbb magánéleti probléma a mellé-, illetve egymás melletti elbeszélésből adódik. Ha ezekkel egyszer s mindenkorra leszámolunk, akkor egy időre ismét biztonságban tudhajtuk a párkapcsolatunkat.

A hét vége - botok ásza

A hét utolsó napjaira már újra érezhetjük magunkban az erőt, és végre leszámolhatunk azzal a rossz hangulattal, ami az egész héten próbált minket a hatalmába keríteni. A hétvégén érdemes a szabadba szervezni bármilyen programot, amiről azt gondoljuk, hogy örömünket tudjuk lelni a benne. A legegyszerűbb megoldás egy séta a közeli parkban, vagy szigeten. A víz és a természet közelsége nagy energiával tölthet fel minket, ami a következő hét kihívásáival szemben jól jöhet majd.Általános heti jóslat:

Több nehezítő körülménnyel is szembe kell majd néznünk. Az előre eltervezett programokra és időpontokra ne vegyünk még mérget, mert elképzelhető, hogy módosulni fognak. A kiszámíthatatlanság és bizonytalanság fog uralkodni a következő hét napban.
 


 
 
[ 4591 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x