Miért nem működik a titok - avagy hogyan működjön úgy,...
Címlap / Ezotéria / Miért nem működik a titok - avagy hogyan működjön úgy, ahogy én szeretném?

Miért nem működik a titok - avagy hogyan működjön úgy, ahogy én szeretném?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Az előző cikkemben felvázoltam miért is nem működött a Titok legtöbb ember életében. Sőt azt is megemlítettem, hogy mi a "titka" annak, hogy működjön. Ebben a cikkben ezt fogom bővebben kifejteni. Ismételjük át amit mondtam: A titok mindig is működött és mindig is működni fog. A kutya a gondolatainkban van elásva. 

Mit is jelent ez? Ahogy ezt már kifejtettem, agyunk úgy működik, mint egy számítógép. Fut rajta nagyon sok program, amikről már el is felejtkeztünk, hogy egyáltalán van ilyen programunk.

Igen ám, de az életünkben az teljesül, amire a legtöbbet gondolunk, ezt említettem előző cikkemben is!

Na mármost, ha alapjáraton sok-sok negatív gondolatunk van, akkor ugye érthető, hogy az az 5 perc vagy fél óra amit naponta a szép jövő megteremtésére szánunk lótúrót sem ér? Sőt nagyon hamar az is a negatív tapasztalataink tárházát bővíti ezzel a jeligével: „Ez sem működik, ez is csak egy átverés volt”. Ennek pedig az az eredménye, hogy még nagyobb területen teremtjük meg azt, amit épphogy NEM SZERETNÉNK az életünkben látni.


Mit lehet tenni? – merül fel a jogos kérdés, miközben hallom, hogy az agyad azon kattog: „Ez akkor teljesen lehetetlen vállalkozás”. Emlékszel kit hoztam fel példának az előző cikkemben? Igen, egy hajléktalant, aki viszont elhatározta, hogy ebből elég, és az igazi elhatározásától számítva egy hónapot már 24000 forintot keresett, albérletet tudott kivenni, és azóta milliomos vállalkozása van. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, még ha a legeslegkilátástalanabb helyzetben is vagy.

Ha jól megértetted, hogy hogyan teremtünk, akkor máris tudod, hogy csak a gondolatainkra kell odafigyelnünk és tudatosan arra gondolni, amit szeretnénk az életünkben. ITT jegyezném meg: NEM arra ami most van – mert ez a múlt gyümölcse. A jövőt MOST teremtjük a mostani gondolatainkkal. Szóval lássunk is hozzá!

Mi segít abban, hogy jól működjön nálam is a „Titok”?

Minden javaslatomnál nagyon fontos: csak pozitív gondolataid legyenek – erre jól figyelj oda!

- Írd le, hogy mit szeretnél pontosan megteremteni – színezd ki minél jobban, hisz minél több időt töltesz a kiszínezésével annál nagyobb felületét használod az agyadnak arra, hogy ezt megteremtsd!

- Képzeld el hogy néz ki, mit fogsz csinálni, hogyan töltöd az idődet – minél részletesebben, lásd még a színeket is, az apró részleteket is.

- Eleveníts fel egy régi szép emléket, idézd fel minél részletesebben azt, ami akkor történt; éld át újra úgy mintha most ott lennél.

- Írj le 100 okot, amiért megérdemled, hogy megvalósuljon az álmod, aztán olvasd ezt el minden nap.

- Vezess hálanaplót, amiben minden nap legalább 10 dolgot leírsz, amiért aznap hálás vagy – ez lehet a legkisebb szösszenet is, hogy valaki rád mosolygott az utcán, vagy kisütött a nap.

- Meditálj – segít abban, hogy lenyugodj, harmóniába kerülj, így az érzéseid és a gondolataid is pozitívak lesznek.

- Csikungozz – a csikung gyakorlatok nagyszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak a fizikai test kéményseprője, de az érzelmeké és gondolatoké is!

- Kezdj el kocogni/úszni/tornázni – a testmozgás segít abban, hogy a méreganyagoktól megszabaduljon a tested és a mai világban ez mindenkinél „hiánybetegség”.

- Mondj megerősítő mondatokat magadban – lehetőleg olyanokat, amiket te írtál.

- Amint észreveszed, hogy valami negatívat gondoltál rögtön cseréld ki egy pozitívra


Tudod, idő kell ahhoz, amíg ki tudod tisztítani és át tudod írni a „rossz programot a helyesre” – légy türelmes önmagadhoz és ünnepelj meg minden kis apró sikert. Minél több dolognak tudsz örülni, annál több örömet teremt az univerzum neked. Minél hosszabb ideig kitartasz, annál könnyebben jönnek a nagy eredmények, hisz ekkor már az agyad nagy részében a pozitív gondolatok futnak!

Amennyiben fel szeretnéd gyorsítani ezt a folyamatot ajánlom a figyelmedbe a csikung tanfolyamomat. Legfontosabb dolog viszont: a gyakorlás – minden nap, töretlenül haladva a célod felé. Sok sikert kívánok hozzá!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6484 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x