Ez a sorsszerűség hete a tarot szerint - így éljük majd...
Címlap / Ezotéria / Ez a sorsszerűség hete a tarot szerint - így éljük majd át!

Ez a sorsszerűség hete a tarot szerint - így éljük majd át!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Különleges lesz május első hete! Akik hisznek a sors erejében, azoknak azért, akik nem hisznek benne, azok pedig ezen a héten erősen megkérdőjelezhetik majd a sors hatalmába vetett hitetlenségüket. Amin a héten átmegyünk, arra ebben az évben emlékezni fogunk! Vajon ki jön majd szembe? Mi fog történni? Mielőtt tovább kattintasz, előtte döntsd el, hogy nem félelemmel, hanem a kíváncsiság és a gyermeki játékosság erejével vértezed fel magad. Nagy meglepetések várhatók, melyekre most még csak nem is számítasz! 

Erre a hétre is három kártyalapot húztunk, s a „világteknőst” az egyik legősibb lényt a Földön tettük meg totemnek ehhez a három kártyához. A hinduizmusban a világ keletkezését egy teknősbékára vezetik vissza. Visnu második inkarnációjaként az óceánból bukkan elő. A teknősbéka megtestesíti azt a tanítót, akit mindig is kerestél, aki arra tanít, hogy minden viszonylagos, aki megmutatja az idő végtelenségét. Azt mondja: bármi is történik, ne idegeskedj, nyugodj meg, várj. Ereje épp a nyugodt szemlélődés – és ehhez a három laphoz az ő figyelme segít nekünk. Ha a teknős páncéljából figyeled a történteket, megőrzöd békédet, akkor nem érhet semmi baj.

A hétre három lap jött egymás után: Végítélet – Főpapnő – Torony

A hét eleje: Amit eddig nem fizettél be, azt most fizesd ki! Akivel eddig leszámolatlan ügyed volt, számold le, amit halogattál, fejezd be, ugyanis most minden sokszoros erővel csap vissza, amit félbehagytál. Ha tovább halogatsz, tartozol másoknak, akkor ez a kártya azt jelöli, hogy a világ elveszi azt, ami nem volt egészen a tiéd. Ne halogass, tégy meg mindent! Ha nem sikerül pár nap alatt az nem baj – csak kezdj bele, készíts tervet, vidd végig! Ha bele sem fogsz, akkor ez a lap azt jelzi, felszámolódnak a dolgok körülötted.

A hét közepe: A Torony és a Végítélet között ennek a kártyának inkább kiegyenlítő, érzelem közvetítő szerepe van. A hét közepén ki-ki érdemei szerint az érzelmek minden mélységét megélheti. Aki büntető pályán van az zokogni fog, ahogy még sose, aki éppen felfelé halad, az mulathat, örülhet, mert minden jóra fordul az életében. Az érzelmek és megérzések, a spirituális magyarázatok megtalálásának kártyája azt üzeni, az élet felerősíti a szinkronicitást, a véletlennek tűnő, ám sorsszerű események lavináját. Meg is kell élnünk ezeket az élményeket. Nem lesz könnyű – de át kell menni rajta.

A hét vége: A torony a legkeményebb lapok egyike a Tarotban. Kidobják az embert a torony tetejéről, nem tudja mikor és hol ér földet, minden bizonytalan. Az ítélet most – bárhogy is érzünk – éppen ez lett. Maga a bizonytalanság, maga a talajvesztett, átalakító, mindent hátra hagyó repülés, zuhanás. Mélyrepülés ez, vagy éppen szárnyalás? Nos, attól függ, hogy éltél eddig és attól is, hogyan éled meg, hogyan tudsz az eseményekre tekinteni.


Az egész hétre szóló üzenet: Kemény napokat élünk meg, de fel kell rá készülnünk. Csak és kizárólag rajtunk múlik, mihez is fogunk, ha itt van a nyakunkon az, amitől eddig rettegtünk, ami elől menekülni akartunk. Ezen a héten utol fog érni és szembe kell vele nézni. Fordul a kocka, s ha fordult, egészen más világ jön, mint ami eddig volt!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8937 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x