Engedd el a múlt fájdalmait! - heti tarot
Címlap / Ezotéria / Engedd el a múlt fájdalmait! - heti tarot

Engedd el a múlt fájdalmait! - heti tarot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Ahogyan sodródunk az élettel, úgy tapasztalunk folyamatosan. Hol az érem jó oldalán, hol pedig a rosszon. Utóbbinál nagyon gyakoriak a lelki sérülések, amiket hosszú távon sem vagyunk képesek feldolgozni. Újra és újra megjelennek a hétköznapjainkban és ezáltal félelmet, haragot és egyéb negatív érzéseket keltenek bennünk. Csak stesszelnek és idegesítenek bennünket. Az aktuális héten nem szabad, hogy megfutamodjunk ezen tökéletlenségeinktől! Nézzünk szembe velük, és orvosoljuk a problémát szakszerűen! 

A hét eleje: Bűntudat

Ebben az időszakban gyakran térhetnek vissza a múltból rossz emlékek, érzések, egy-egy körülményhez kapcsolódva, mondhatni sokszor lesz „de javu“ élményünk. Várhatóan álmaink sem lesznek túlságosan jók, sőt egyenesen rámálmaink lehetnek. Ebből kifolyólag a hét első napjaiban levertek, fáradékonyak, álmosak és gyengék leszünk majd. Ha szeretnénk ezt az állapotot megszüntetni, és végérvényesen véget vetni a küzdelmes napoknak, akkor ezeket a lelki problémákat, rossz élményeket kell orvosolni. Minden más csak felszíni kezelés, a dolgok kozmetikázása.

A hét közepe: Ártatlanság

A hét előrehaladtával, ahogyan fejlődünk és megküzdünk a saját problémáinkkal, úgy távoznak majd életünk egéről a szürke felhők. Végre látni fogjuk már a szép kék eget és a Napot, és újra elkezdjük élvezni az életet. A magánéletünkben helyre áll a rend, a viták mérséklődni fognak, és csak egy dolog lesz a mérvadó: a szeretet. A pénzügyeink is aktivizálódnak majd, és olyan pénzre is számíthatunk, amiért nem kellett megdolgoznunk. A szerencse majd ott kopogtat az ajtónkon, a kérdés csak az, hogy beengedjük-e, vagy inkább fordítunk még egyet a kulcson. Ha utóbbit tesszük, ne csodálkozzunk, ha egyhamar nem ér minket újra szerencse.

A hét vége: Megtapasztalás

Ki a szabadba! Akár ez is lehetne a hétvége jelmondata. Szükségünk lesz majd a természet közelségére és az aktív kikapcsolódásra. A szimpla pihenéssel, relaxációval nem leszünk képesek kipihenni magunkat, helyette inkább az élménydús programok által tehetünk szert több energiára. Bátran menjünk el kalandparkba, túrázni, sétálni, futni, edzeni és végezzünk olyan tevékenységeket, ami által felszabadultak leszünk!


Általános heti jóslat: A lelki problémáink felerősödhetnek, emiatt többször érezhetjük majd magunkat gyengének. Nem szabad most már a szőnyeg alá seperni gyengeségeinket, hanem megoldás kell rájuk találnunk! Azok, akik elkezdenek végre az igazi problémákkal foglalkozni, fejlődni fognak, és hamarosan learathatják a babérokat.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5515 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x