Káosz az életedben - amikor lefagy a lélek
Címlap / Ezotéria / Káosz az életedben - amikor lefagy a lélek

Lukács Tünde

Káosz az életedben - amikor lefagy a lélek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Veszélyes játékot játszunk. Azok, akik nem veszik komolyan az energiákkal és terápiákkal való foglalkozást, az energiák összezavarását. Sok embertől, köztük nemrég épp egy saját ismerősömtől hallottam az utóbbi időben, hogy mindenfelé járt. Kineziológus, asztrológus, pránanadi, és még sorolhatnám a módszereket sokáig. Mégsem találja önmagát, sőt, egyre zavarosabb a lelke. Nem tudja, merre menjen, ha valamerre elindul, nem biztos benne, hogy valóban ott van dolga. Nemhogy javulna a helyzet, egyre nagyobb káosz uralkodik az életében.  

Az energiákkal, és azokkal a módszerekkel, amelyek lelkünk állapotára, rezonanciájára vannak hatással nem szerencsés játszani, illetve nem szerencsés keverni őket. Annak, aki éppen most vett részt egy családállításon, nem ajánlatos pár nap múlva Pránanadi vagy bármilyen más kezelésre mennie. Mindenki rohan. nem bírjuk kivárni azt, míg a dolgok, az energiák maguktól rendeződni kezdenek. Kezünkben akarjuk tartani az irányítást, még lelkünk fejlődésének, változásának irányítását is. A rossz hír, hogy ez nem fog menni. A lélek mozgása lassú, és nem követi felgyorsult világunkat.

Lelkünket nem érdekli, hogy mi már előbbre szeretnénk járni, már gazdagabbak, szerelmesebbek, vékonyabbak, sikeresebbek akarunk lenni. Családállítások előtt minden alkalommal elmondom, hogy minimum 21 nap az, amíg a lélekmező átrendeződik. Ez az időintervallum azonban néha sokkal hosszabb. Ha ilyenkor az átrendeződést megbolygatjuk egy másféle energetikai rendszerrel, teljes káoszt hozunk létre a lelkünkben,

Képzeljünk el egy sima víztükrű tavat. Ha beledobunk egy kavicsot, a víz hullámokat vet, szépen körkörösen. Ha megvárjuk, míg a víztükör elsimul, beledobhatjuk a következőt, a hullámok hasonlóan szépek lesznek, mint az előzőek. De ha nem várjuk meg, míg a hullámzás lecsendesedik, és bedobjuk a következő követ, a szép hullámzásból zavaros vízfelszínt kapunk. Káosz fog uralkodni. Ez történik akkor is, ha számítógépünkön egyszerre sok ablakot nyitunk meg. Gépünk valószínűleg előbb utóbb lefagy. Ez történik lelkünkkel is. Leblokkol, és a tudatalatt zajló folyamatainkban is hatalmas káosz keletkezik.


Sokan keresik a válaszokat kérdéseikre. Ne felejtsük el azonban, hogy míg tapasztalatainkban nem jutottunk el egy bizonyos pontig, addig hiába szeretnénk megérteni dolgokat, csak elméletben fogjuk őket esetleg elsajátítani, de a gyakorlatba nem tudjuk átültetni. Bármennyire szeretnénk siettetni a változásokat, sajnos végig kell járni a lépcsőfokokat. Nem tudunk a második lépcsőfokról a tizedikre ugrani. Ezen az sem változtat, ha az összes létező módszert kipróbáljuk. Vannak olyan emberek is, akiknek nem életfeladatuk az, hogy ilyen témakörben fejlődjenek, vagy tanuljanak. Ők hiába fogják lelkükre erőltetni ezeket az energiákat, vagy nem fogják érteni mi történik, vagy semmi hatást nem fognak érzékelni. Sok esetben többet ártanak maguknak, mint használnak.

Néha terapeutára sincs szükség, csak arra, hogy fordíts több figyelmet magadra. Ha mégis segítséget szeretnél kérni, nézz körül, milyen módszerek állnak rendelkezésedre. Figyelj belső hangodra, és megtalálod a neked megfelelőt. Ha megtaláltad a módszert, nézz körül alaposan, melyik az a terapeuta, aki hiteles számodra. Mert a terápia sikere nagyrészt a terapeután múlik. Na meg rajtad!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13502 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x