Éves előrejelzések mind a 12 napjegynek
Címlap / Ezotéria / Éves előrejelzések mind a 12 napjegynek

Éves előrejelzések mind a 12 napjegynek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az elmúlt évek gyökeresen alakították át életünket. Nem mindig örültünk neki. Sosem könnyű elölről kezdeni, még ha tudjuk is, hogy nincs más választásunk. Meg kell nézni, mink maradt, összeszedni, örülni neki, aztán szép lassan eltakarítani a romokat. 

 Ami nincs mindig ínyünkre. Az elmúlt évek bezártsága, megpróbáltatásai után szeretnénk végre megindulni. Barátainkkal lenni, utazni, tanulni, keresni új célokat, megtalálni életünk értelmét, megérteni, mi a dolgunk a világban.


 

Az év során többször érezhetjük majd, hogy választanunk kell. A Nyilasban járó Szaturnusz és a szűz Jupiter március és május végén kerül egymással feszült kapcsolatba. Ezekben az időszakokban lehet legnagyobb a szorítás.

De akkor is muszáj rendet tennünk, s erre az - egyéni horoszkópunk által jelzett - területen bőven lesz lehetőségünk. A gondolatainkért felelős Merkúr az év folyamán háromszor fordul vissza, hogy megnézhessük, jól döntöttünk-e, minden tőlünk telhetőt megtettünk-e azért, hogy megoldjuk feladatainkat. Hiába okolunk másokat kudarcainkért, ha nem nézünk magunkba, semmit nem jutunk előre. Május első fele komoly önismereti leckét ad, ekkor - pontosabban április közepe és július között - a Merkúr mellett a Mars is visszafelé jár. A belső harcok, önmagunkkal folytatott "nagy beszélgetések" ideje ez, belülről kell erőt gyűjtenünk, azt feltérképezni, milyen erőforrásaink vannak, hisz kintről is csak akkor jön segítség, ha mi már megtettük a magunkét.

A cikk folytatását és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap januári számában olvashatod.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x