Belső-Nő Nőiségprogram - a NŐ, aki lenni szeretnél
Címlap / Ezotéria / Belső-Nő Nőiségprogram - a NŐ, aki lenni szeretnél

Lukács Tünde

Belső-Nő Nőiségprogram - a NŐ, aki lenni szeretnél

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az utóbbi időben rengeteg női problémával találkoztam. Nagyon sok nő éli úgy az életét, hogy folyamatos félelemben él, rendszeresen bántalmazzák, régóta nem talál megfelelő társat, nem tudja megélni nőiségét a gyermekkorban történt traumák miatt. A hozzám fordulók 80%-a párkapcsolati problémával érkezik. Úgy gondolom, tenni kell valamit azért, hogy a nők ismét megtalálják önmagukat és helyüket a világban, illetve kell egy hely, ahol elmesélhetik problémáikat, és látják azt, hogy nincsenek egyedül nehéz helyzetükkel. 

Két kolléganőmmel közösen hoztuk létre a „Belső-Nő” Nőiségprogramot.
Új megvilágításba szeretnénk helyezni a Férfi-Nő kapcsolatokat, magát a párkapcsolatot, a lelki folyamatok fontosságát, és a bennünket korlátozó blokkok, traumák, minták, hitrendszerek felkutatásának lehetőségeit. Mindhárman rengeteg tapasztalatot tudhatunk a hátunk mögött, mind magánéletünkben, mind munkánk során. Úgy gondoljuk, jó terapeuta csak az lehet, aki maga is megjárta a lépcsőfokokat, átélte a jót és rosszat, és nem riad meg a leglehetetlenebb helyzettől sem, ami munkánk során nem is olyan ritka.


Szeretnénk, ha minél több boldog, önmagával elégedett, kiegyensúlyozott nő élne a világban.
Szeretnénk, ha egyre kevesebb lenne azoknak a nőknek a száma, akik depressziósak, pánikbetegek, túlsúlyosak, állandó stresszben élnek, mert gondjaikra nem találnak megoldást.
Szeretnénk, ha egyre több lenne azoknak a nőknek a száma, akik elmondhatják magukról, hogy megtalálták a megfelelő társat, és boldog párkapcsolatban élnek.
Szeretnénk, ha a nők szembenéznének azzal, hogy életük irányítása és boldogságuk a saját kezükben van. Ezért azonban tenni kell.

Itt a helyed programunkon, ha gondjaid vannak önmagaddal, nőiségeddel, a kapcsolatoddal, a férfiakkal, a szexualitással, ha nem találod helyed a világban.
Itt a helyed, ha önbizalomhiánnyal, önértékelési zavarokkal küzdesz. Ha nem vagy kibékülve a tükörben látott képpel, vagy ha úgy érzed, nem vagy elég jó a többiekhez képest.
Itt a helyed, ha bántalmaztak, akár fizikailag, akár lelkileg.
Itt a helyed, ha problémás a kapcsolatod szüleiddel, hiszen tudjuk, hogy a szülők elfogadása vagy el nem fogadása milyen nagy hatással van saját életünkre, főképp párkapcsolatunkra.
Itt a helyed, ha te is egyike vagy azoknak a nőknek, akiket gyermekkorukban molesztáltak, vagy ha erőszak áldozata lettél.

A fentieken kívül itt a helyed, ha bármilyen más okból kifolyólag nem érzed jól magad a világban NŐ-ként!

A program időpontjait megtalálod a honlapomon ITT >>

Illetve a program oldalán ITT>> 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 18495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x