Tízmilliószoros nap és Telihold, azaz határ a csillagos Ég!...
Címlap / Ezotéria / Tízmilliószoros nap és Telihold, azaz határ a csillagos Ég!

Havasi Patrícia

Tízmilliószoros nap és Telihold, azaz határ a csillagos Ég!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Álmodozásra bíztalak ma az egyik kedvenc idézetemmel, Les Browntól, ami így szól: "Célod a Hold legyen. Ha elhibáznád, akkor is a csillagok között ér véget utad" 

A Halak Nap jegyváltásának köszönhetően most felszínre kerül, hogy miként viszonyulunk az álmainkhoz. Mindannyian, akik Halak Nappal, Holddal vagy az Aszcendenssel rendelkezünk, kétség kívül többet álmodozunk, mint a többi jegy képviselői.
Hogy miért tesszük ezt? Egyesek szerint szeretünk elmenekülni a realitás elől, mert olykor a világ oly kegyetlen tud lenni, hogy csak az álmunkban tud minden ideális, meseszerű lenni, mivel ott nem bánthatnak. Ott minden olyan, amilyennek mi elképzeljük. Hogy az álmok életben tudják-e tartani a világot, azt nem tudom, de hogy mindenkit, aki Halak érdekeltséggel rendelkezik, azokat biztosan. Sokan vagyunk azzal úgy, hogy álmunkba menekülünk és ott töltekezünk fel a mindennapok kihívásaira. Kövessük ma Marilyn Monroe nézetét: “A legszebb dolog számomra az alvás, de ébren is tudok álmodni.”


Február 22-én, az idei év első tízmilliószoros napján, biztosan nem fog ártani ha az átlagosnál többet álmodozunk. Hogy miért? Mert az ilyen nap, mint a mai, kiváló lehetőséget teremt, hogy azt kapjuk, amit elérni szeretnénk az életünkben. Ma minden gondolat tízmilliószoros erővel hat, így különösen nagyon ügyeljünk ma gondolatainkra. Ráadásul ma telihold is lesz, ami köztudottan a tisztulást, a régi sérelmek, blokkok oldását segíti, akár hiszünk benne, akár , működik. A vonzás hatalma éppúgy érvényes a negatív gondolatokra is, mint a pozitívra, így ma különösen nagyon ügyeljünk gondolatainkra, mert ugye azok határozzák meg végső soron sorsunkat. Jó hír, hogy a pozitív gondolat sokkal erősebb hatással bír, mint a negatív gondolat, de ha megteheted, ne adj ma teret semmilyen negatív érzelemnek. Ha pedig mégis rajta kapod magad, hogy nem odaillő gondolatok cikáznak a fejedben, lélegezz mélyeket és takarítsd ki ezeket, még jobb, ha egyből át is írod ezeket pozitívvá és álmodd meg ma életed hátralevő részét.

Én ma azt (is) kívánom, hogy minden Kedves Harmonet Olvasó kívánsága váljon valóra!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10075 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x