Anyának lenni
Címlap / Ezotéria / Anyának lenni

Nyiri Helga

Anyának lenni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Minden nő, aki anya is egyben, került már komoly dilemmába "mennyire vagyok jó anya" kérdéskörben. Vannak ősanyák, akikben ez a kérdés fel sem merül. Vannak anyák, akik hetente kerülnek ebbe a spirálba. És vannak nők, akik az ettől való félelem miatt lemondanak az anyaságról. Mi rejlik a kérdés mögött igazából? 

Az anyaság a nők életében az egyik legszentebb tapasztalás. De nem minden esetben tudjuk ezt anyák olyan örömtelinek megélni, mint ahogy arról álmodtunk.

Több oka van.

Az egyik igazán meghatározó tényező ebben a kérdésben, hogy milyen anyai mintát ismerünk. Az a minta, amit édesanyától láttunk, tanultunk, meghatározza a mi anyaságunkat 100%-ban. Minden, amit és ahogy vele megéltünk, meghatározza azt, amit mi tovább adnunk.
Nagyon fontos az az élethelyzet, amibe érkeztünk. Vajon tervezett gyerekek voltunk? Vajon lánynak vártak minket? Apa és anya boldogok voltak akkor? Vajon a családi alapok stabilak voltak? Vajon anya félt-e az anyaságtól? Mennyire viselte meg a fizikai testet az áldott állapot? Áldott volt ez az állapot velem vagy teher?

Rengeteg kérdés merül fel, ami mind kihat arra, ahogy ma mi anyaként élünk, működünk.
A theta munka egyik legösszetettebb és legfontosabb területe az anyával való munka. A konzultációk során szinte mindig érintjük, mert nagyon sok aspektusa van, az első pillanattól kezdve.

A leszületésünk előtt választunk szülőket. Miért ezt az anyát választottad? Ő kellett ahhoz, hogy mindent megtanulj, amire szerződtél ebben az életben. Sokszor választunk úgy anyát, hogy abban nagyon sok fájdalmon keresztüli tapasztalás van. Minden idegszálunkkal igyekszünk nem olyanná válni, mint ő, de mégsem sikerül.

Nem tud sikerülni, mert a minta a DNS-ben ott fut. Amikor erre a mintára tanulunk rá, akkor ezt is éljük. Egészen addig, amíg ez rendbe nem kerül. A megértés, amiért őt választottam az egyik kulcspont ebben. Mert amikor rálátsz arra, hogy miért történt minden úgy, ahogy történt, akkor eljön az a pillanat, amikor ezt meg is tudod magadnak és neki is bocsátani.


Erre dolgozunk a theta konzultációk során.

Anyák és lányok között létezik egy anyasebnek nevezett energiacsomag. Generációról generációra adják anyák és lányok át a genetikai vonalon megélt tapasztalásokat. Mi pedig átvállalva visszük sokszor azokat a veszteségeket, fájdalmakat, félelmeket, mintákat, amik valójában már nem is mieink.

És amikor az anyaságban megkérdőjelezed magad, akkor mindezeket a sebeket aktiválod. A félelmek, hogy jó leszek-e, elég szeretet lesz-e bennem, mind a generációs vonal félelmei.
A mai 30-40 éves nők korosztályából a szülők és nagyszülők mind megélték a II. világháborút. Ami ott történt, az mind fut a mi DNS láncunkban is. Családok hullottak szét, nők maradtak egyedül, sokan veszítettek el gyermeket. Több százezer nő esett erőszak áldozatává az orosz katonák itt tartózkodása alatt. Sok családban lett egy sosem ismert második család az orosz hadifogságban ragadt nagyapa vonalán.

Ezek mind ott futnak benned is, ezért nagyon fontos erre ránézni és rendbe tenni. Sok technika van, ami ebben nagyon jó. Hiszem azt, hogy mindenki megtalálj a számára legjobbat.
A női létezésben való fejlődés nem mindig örömteli, de amikor tudatában vagy annak, hogy okkal jöttél ide, okkal vagy ebben a családban, ahol vagy és érteni szeretnéd, hogy mi miért történik, akkor az univerzum előd hozza a Te utad.

Légy nyitott arra, hogy nem számít milyen anya voltál eddig. Nem számít az sem, ha eddig nemet mondtál, mert minden okkal történt. Csak az számít, hogy készen vagy-e szembe nézni a félelmeiddel, a sebeiddel, hogy meggyógyuljanak, és végre élhess anyaként szabadon, szeretettel?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x