Csak őszintén
Címlap / Ezotéria / Csak őszintén

Terdik Réka

Csak őszintén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Mitől működik Úgy az életed, ahogy működik? Hatalmas mennyiségű testi, lelki, szellemi információ van felhalmozva a sejtjeidben. IGEN. BENNED. Ezek az információk sajátos, CSAK RÁD JELLEMZŐ MÓDON működtetik az életedet. Úgy képzeld el, mint egy állandóan változó, mozgó, élő képtár plusz filmtár plusz zenetár plusz adattár (mindenféle számodra szükséges, vagy akár szükségtelen érzékszervi és információ alapú adattal, élménnyel, eseménnyel, érzésekkel, gondolatokkal telve.) Ezek bonyolult, és komplex módokon kapcsolódnak egymással, kizárólag a rád jellemző módon. Mondjuk olyasmi, mint az ujjlenyomatod...  

Ez, az általam tudásnak nevezett információ halmaz, részben öröklött, részben szerzett. Minden, amit az őseid ezrei átéltek, megtanultak (öröklött tudás) jelen van benned, és életed bizonyos pillanataiban újra meg újra meg újra aktiválódik, különböző periódusaidnak köszönhetően.
Természetesen, az életed minden időszakában egy kicsit (vagy néha nagyon!) másként látod a helyzeteket, és a bekövetkező eseményeket. Ezekhez keresed mindig az életet igenlő válaszaidat, bővíted testi, lelki, szellemi tudásbázisodat (szerzett tudás).

Mivel a mindenféle információ a csak rád jellemző módon kapcsolódik össze, ezért a SZEMÉLYES TRAUMATÉRKÉPED megismerése abban segít, hogy megláthasd melyik időszakodban milyen "szemüveget teszel föl", és mely területen kell életet igenlő válaszokat keresned a világban, vagy felhoznod önmagadból!


A traumatérképed az életedben történt ESEMÉNYEK alapján rendszerezi számodra a lehetőségeidet, és a vészhelyzeteidet. Ez számodra azért fontos, mert olyan ismétlődő mintákra világít rá, amelyek akár "negatívak" akár pozitívak, teljes öntudatlanságban ismételgeted őket.
Az öntudatlanság azt jelenti, nem figyelsz. Semmire. Sem másra, sem magadra. Olyan vagy, mint egy automata vezérlésre állított gépezet, ami alól kifutott az út, és észre sem veszed. Így veszíted el a lehetőségeidet és kerülsz vészhelyzetbe.

Amikor lehetőséget adsz önmagad megismerésére, akkor a sorsodat formáló erőket fogod felismerni.
Figyelni fogsz, és megtanulsz azonnal váltani, még mielőtt kifutna alólad az út.

Képes leszel annyira ŐSZINTE lenni önmagadhoz, hogy felismerd, mely tulajdonságaid nem visznek előre és nem alkalmazhatóak már, mert ellened dolgoznak. Ez a változás, mint minden valódi változás, legelőbb benned zajlik le, s csak aztán látod meg a jeleit a külvilágban.

Ne félj, mert nem a személyiséged fog kifordulni önmagából, mert ami érték, az érték is marad. Pont, hogy az értékeidet fogod felismerni ez által. Így végre mások is el- és felismerhetik...
Mivel, ahogy azt az előző cikkekben -és még sok másikban is- írtam és írom, a Te állapotjelzéseidre a világ visszajelez. Ez pedig azt jelenti, hogy nem függsz a külvilágtól, hanem aktív részese vagy.

Működőképesen tudod alkalmazni az életképes önmagad. Ekkor összhangban élsz a BENNED nemzedékek sora óta felhalmozott tudással.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4572 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x