Tükröm, tükröm
Címlap / Ezotéria / Tükröm, tükröm

Nyiri Helga

Tükröm, tükröm

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A tükör igazi segítőtársunk lehet az úton. Segíthet abban, hogy elfogadjuk és szeressük magunkat igazán. Lehet ez éppen a fizikai értelemben ismert tükör vagy a az emberekben visszatükröződött elutasított részed. 

De mit is kezdjünk a tükörrel?

Az egyik kedvenc filmrészletem talán segít megérteni miben és hogyan tud segíteni a tükör:Arról van szó, hogy amíg Te magad nem szereted igazán, addig nem várhatod el senkitől, hogy szeressen. Hallottuk ezt már sokszor. Hisszük is már, hogy szeretjük magunkat. Ám amikor a klienseimet a tükör elé állítom, akkor kiderül, hogy ez mégsem olyan természetes, nem is olyan könnyű és legfőképpen nem is igaz.

Javaslom, hogy csináld a tükör gyakorlatot 21 napig, minden nap.

Ne kell mást tenned, csak oda állni a tükör elé és igazán, mélyen a saját szemeidbe nézni. Fedezd fel először az arcod szépségeit. Mondd ki magadnak a tükörbe, a saját szemeidbe, hogy szép vagyok, hogy szeretem azt, hogy csillognak a szemeim, hogy mosolyognak a szemeim. Szeretem, hogy ilyen a színe. Szeretem azt, hogy a bőröm még mindig ilyen puha, hamvas. És mindazt, amit felfedezel magadban, mondd ki!

Az első napokban koncentrálj az arcodra, menj végig mindenen. Figyelj arra, hogy csak a pozitívumokra koncentrálj! Ha jönne kósza gondolat, ami az öregedésről szól vagy bármilyen negatív megfigyelésről, akkor töröld gyorsan!

Mindig mondd ki a szemeidbe: szeretem és elfogadom magam. Tisztelem magam. Mondd ki: Szeretlek (és mondd ki a neved!)

7 nap után pedig állj meg meztelen testtel a tükör előtt. Menj végig az arcod után a testeden és mondd ki a testrészeidnek is, hogy hálás vagy, amiért egészségesek. Köszönd meg a karjaidnak, a lábaidnak, hogy minden nap Veled vannak. Elvisznek és haza is hoznak.
Köszönd meg az emésztőrendszerednek, hogy mindent igyekszik megemészteni és feldolgozni, amit kreálsz magadnak. 
Kérlek, csak az értékeidre koncentrálj! Ha vannak gyermekeid, akkor légy hálás, amiért ki tudtad hordani őket, amiért tudtad táplálni anyatejjel.

Mindig mondd ki magadnak, hogy szereted és elfogadod magad ilyennek Tiszteled az életedet, a testedet.

Nagyon erős gyakorlat, bármennyire is banálisnak tűnik.

Az első napok lehetnek nehezek, kicsit sírosak, mert valóban ilyenkor értjük meg azt, hogy amit önmagunk szeretetéről gondoltunk, nem biztos, hogy az is volt.

Garantálom, hogy a 21. nap után egy egészen új minőség leszel.


Végezhetik természetesen férfiak is ezt a gyakorlatot. Pontosan ugyanazokkal az érzésekkel fognak találkozni magukban, mint mi nők.

Szeretettel ajánlom Mindenkinek!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x