A fájdalomtól az örömig
Címlap / Ezotéria / A fájdalomtól az örömig

Terdik Réka

A fájdalomtól az örömig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Azért van annyi fájdalom benned és körülötted a világban, mert nem ismered fel (mert sajnos nem figyelsz) és nem alkalmazod a benned sejt szinten felhalmozódott tudást. Ugye, még nem felejtetted el, hogy minden, amit az őseid és te átéltél testi, lelki, szellemi eseményként, az jelen van a testedben? Konkrétan az alkotja. ALAP ANYAG. (Minden, ami "láthatatlan" szinten alkotja az anyagot vegyületek formájában felírható. Mivel állandó mozgásban van és egyszerűen minden hat rá, ezért nehezen felfogható, észlelhető és felismerhető ésszel.) 

A fájdalom

A világban pedig csak TAPASZTALÁS ÚTJÁN (tehát átéled) jutsz tudáshoz, ismerethez, és csak így tudsz fennmaradni (tehát túlélni). Ennek pedig alapfeltétele, hogy elfogadod, hogy sokféle rendszer részeként ÉS egyedi lenyomataként létezel.

Az önálló léted akkor nyeri el a valós állapotát, értelmét, ha elfogadod mindazt, amit alapanyagként hoztál, és a téged érő gondolati, érzelmi, fizikai hatások által megedzed, hogy a természetes változásokat jól kövesse, vagyis egyszerre legyen ellenálló és mégis változáskövető.

Na, ennek milliónyi formája, megoldása létezik, mert időszak (körülmény), és egyén függő. És hát pont ez az, amit nem értesz, EZÉRT MINDEN TAPASZTALÁS FÁJ. Ha ehhez pedig még hozzáadjuk, hogy mennyire fáj az, ami életellenes, akkor készen is van a privát fájdalomkoktélunk, amivel jól nyakon öntünk bárkit, aki az utunkba téved.

(Mielőtt eltévednénk az erdőben, ismételjük át, hogy ami rossz, az életellenes, és ami jó az életet támogató. Amikor a rosszat nem a jó kiirtására, hanem egy másik rossz elhárítására használjuk, az lényegét tekintve egy közömbösítő hatás, életet támogató végkimenetellel.)


Az öröm

Ezek után, gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy az öröm pedig pontosan azt jelenti, hogy:

- hagyom magam őszintének lenni önmagamhoz
- átlátok a fájdalom ködén
- képes vagyok alkalmazni mindazt, amit tapasztalati úton begyűjtöttem, feldolgoztam és életet támogatónak bizonyult.

Mert ilyenkor minden porcikád él és mozog, azaz örül! Te pedig csak úgy ragyogsz!
Ja, hogy ez egy soha véget nem érő folyamat...Hát igen, így jártunk.
Bizony lehetne sokkal rosszabb is...

Ilyenkor érdemes végigvezettetni magad az életed történésein, hogy mégis melyik időszakodban hol és miért nem hagyod magad örülni, milyen típusú fájdalmon nem tudsz átlátni és miért nem akarod alkalmazni sem az öröklött, sem a szerzett tudásodat.

www.traumaterkep.com


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x