Az a bizonyos zsák és a foltja
Címlap / Ezotéria / Az a bizonyos zsák és a foltja

Terdik Réka

Az a bizonyos zsák és a foltja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ahhoz, hogy a párkapcsolatokat és működési elvüket felfoghassuk, először is tisztázzuk mit jelent a "kapcsolat" kifejezés a traumatérkép szerint: Amint azt már tudjuk, öröklött mintáink és tudásbázisunk határozza meg a kapcsolatainkat, kapcsolódásainkat a gondolatok, érzelmek szintjén és így fizikai szinten, tehát sejtjeink szintjén is, és ezek határozzák meg cselekedeteinket, életünk eseményeit.  

Bár számos "miértet" megtárgyaltunk már, most ebben a vonatkozásában is megvilágítjuk ezt a mozgató elvet.

A családi territórium LÉTEZÉSÜNK FORRÁSA.

És mégha így, első olvasatra esetleg furcsán is hangzik, ám pontosan ezért, MÁGIKUS (azaz erős kötőerővel bíró, merthogy ez hozta létre tested minden egyes atomját, a petesejt és a hímivarsejt találkozásának eredményeképpen!) hely.

Ennek következtében akár elfogadjuk, akár nem, minden, hangsúlyozom, minden(!) kapcsolatunk a családi territórium védelmére, megerősítésére, hibáinak, balsorsának javítgatására szolgál.


Különböző időszakaink ismétlődési mintája és a benne felvállalt és elvégzett feladat/ok mennyisége és minősége fogja meghatározni milyen típusú kapcsolataink szolgálják legjobban az életben maradását.

Ez még akkor is ösztönszintű választás, értelem szerint, ha kívülről (az ismételni vágyott minta miatt = újrajátszás) úgy tűnik a józan ész, vagy a "hideg számítás" diktálja. Az újrajátszás törvényének szerepe főként a kapcsolatokban, legyenek azok bármilyenek, elementáris. Ugyanis senki mással nem fogom jól, biztonságban, tehát a vágyaimnak és az igényeimnek (akármilyenek) megfelelően érezni magam, CSAK azzal a személlyel, aki a saját öröklött és szerzett tudása, rendszerei révén a legtöbbet lefedi (megérti, ismeri, támogatja életigenlő gondolatokkal, érzelmekkel, cselekedetekkel) a mintáimból.

 
 
Mivel minden egyén egyedi jellemzőkkel, mintázattal bír, a család-, csoport-, etnikum-, nemzet-jellegű, halmaz típusú mintázatai réven tud az időszakainak megfelelően gondolati, érzelmi, és fizikai kapcsolatokat létrehozni.

Ezek viszont többségükben nem "mágikus" azaz téphetetlen kötőerővel bíró kapcsolatok, hanem SEGÍTŐ TÍPUSÚ IDŐSZAKOS KÖTŐDÉSEK, amelyek az egyén idő és tér nyerését segítik, hogy az egyénre rótt (öröklött) feladatokat elvégezze, és az így szerzett tudással gyarapítsa a családi territórium tapasztalati kincsestárát szellemi, lelki és gyakorlati szinten.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 12488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x