Fejben dől el minden a novemberi Disznó hónapban
Címlap / Ezotéria / Fejben dől el minden a novemberi Disznó hónapban

Fejben dől el minden a novemberi Disznó hónapban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Sokszor írom, hogy ilyen-olyan nehéz hónapok jönnek, de az az örömhírem, hogy most leheletnyit lágyabb energiák érkeznek, ezért hogy miként fogjuk érezni magunkat, az nagyrészt rajtunk fog múlni. Lesznek nehéz hatások, mégis a fejünkben dől el, hogy sodródunk-e általuk, vagy fittyet hányunk nekik és kihozzuk a legjobbat és a legtöbbet a következő napokból. 

Alapvetően mindenki kicsit hímes tojás lesz novemberben, az emberek hajlamosak lesznek apró-cseprő dolgokon is fenn- és kiakadni, főként akkor, ha az közvetlenül érinti őket. Sőt azok, akiknek amúgy is szokásuk problémáik megoldására egy jófajta hisztit vagy a “szegény én” taktikát bevetni, na, azok igazán elemükben lesznek, mert nemcsak belülről jön a késztetés, hanem kívülről is kapnak hozzá tüzelőanyagot. Úgyhogy, ha a környezetünkben van olyan személy, aki érzelmileg sérülékenyebb, azt javasolt ebben a hónapban békén hagyni, nem kell megmondani neki sem a tutit, sem pedig a fejére olvasni a hibáit, mert ha eddig sem bírta az élet nyomását, akkor most kiváltképp nem fogja.

Ne feledjük, hogy ez ránk is jellemző lehet, még ha Buddha természettel is áldott meg a sors, lesznek olyan emberek és helyzetek, amelyek képesek lesznek benyomni rajtunk a képzeletbeli gombot, kizökkenteni a nyugalomból és olykor aránytalanul nagy reagálásokat kiváltani belőlünk. Ellenszer ebben az esetben az, hogy irányítjuk az érzéseinket. Tisztában kell lennünk vele, hogy érzelmileg túlfűtött hónap ez, amikor plusz érzelmi töltetet idegeskedés és kiborulás helyett, inkább szeretetre, gondoskodásra, az egymáshoz fordulásra kellene használnunk.

Kedvez a hónap mindenféle társasági eseménynek és az üzleti élet fellendítésének, a kettőnek együtt meg kiváltképp. Ha a vállalkozásunkat szeretnénk felvirágoztatni, akkor nagyobb hangsúlyt kell fordítani az emberi és érzelmi területre. A racionális érvek kevésbé tudnak hatni, ugyanakkor egy cuki kép, egy megindító gondolat és már jönnek is a potenciális ügyfelek.

Az, aki a legjobban szeretné érezni magát ebben a hónapban, nézzen mélyen magába, gondolja át, mit csinált rosszul az elmúlt időszakban – főként az emberekkel kapcsolatban -, lássa meg, hogy milyen hibás, esetleg elhamarkodott döntéseket hozott és korrigáljon. Forduljon szeretettel a környezete felé és hamar látni fogja, miként árad vissza a meleg, átölelő elfogadás és szeretet. Szóval ez a hónap teljen a szeretet jegyében, tudatosítsunk és nyissuk meg szívünket azok felé is, akiket annyira nem kedvelünk, de legfőképpen pedig szeretteink iránt. Nem érdemtelen és hiábavaló befektetés ez, hiszen hosszú távon biztosít pozitív energiaáramlást számunkra és környezetünk számára is.

Azok se csüggedjenek, akik amúgy a hátuk közepére kívánják a közösséget, mert igencsak sokan lesznek olyanok is, akik jobban tudnak elvonulás által töltődni. Ne spóroljanak a magukra fordítható idővel és energiával. A többiek pedig használják a levegőben lévő kezdeményező, aktív áramlatokat, hiszen többek között a hónap kiválóan alkalmas mindenféle új dolog beindítására. Olyan napok jönnek, amikor a lusta is szárnyakat kap, hát még az, aki amúgy is nonstop pörög. Itt az ideje az utazásnak, költözködésnek, sportnak és a nagy változásoknak is, ezért ha van olyan terület az életünkben, ami nem igazán működik megfelelően, akkor bátran vágjuk bele a megújulásba!

Amire viszont kifejezetten felhívnám mindenki figyelmét az az óvatosság az élet minden területén, mert a szétszórtság és kapkodás sokat ront az esélyeinken. A közlekedési feltételek kissé megváltoznak, érdemes lesz lényegesen óvatosabbnak és körültekintőbbnek lenni.


Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

November 7., 16., 19., 28.,
December 1.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

November 9., 11., 21., 23.,
December 3.

A Disznó hónapjában, november 7-től december 7-ig az alábbi érzésekre és eseményekre számíthatsz!

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>> 


 

TIGRIS
Igazán mozgalmas, amolyan mindent felbolygató napokra számíthatsz novemberben. Ahogy azt már biztosan észrevetted, az idei év nem tűri a stagnálást, ami megújulásra várt az életedben, na az tényleg meg is fog újulni, ha szeretnéd, ha nem. Ezért az a legjobb döntés, ha te magad állsz proaktívan a dolgokhoz, azaz a kezedbe veszed az irányítást és ahol kell, ott “átrendezed” a terepet. A november abban segít, hogy külön rávilágít azokra a pontokra az életedben, melyek nem funkcionálnak megfelelően, s amelyekre eddig nem szenteltél időt vagy talán fel sem tűntek neked. Ideje szembenézni azon tulajdonságaiddal és szokásaiddal, amelyeken eddig nagyvonalúan átléptél, pedig nem igazán hoztak hasznot eddig az életedbe. Bárhol is van elakadás, esélyed lesz jó megoldást találni rá.

Mindemellett sorra jöhetnek ötletek, események az utadba, amik és akik fel akarják hívni a figyelmedet valamire. Felforgatják az életed, a hétköznapjaid a teljes és tökéletes megtisztulás érdekében. Így lesz akiknél ez a hónap kifejezetten nagy változásokat indít be, mert az e havi energiák képesek fenekestül felforgatni az életed, leginkább akkor, ha nem hallgatsz arra a kis belső hangra, amely azt súgja, hogy ez vagy az, már nem jó neked. Ha süket vagy a sugallatokra, ha vak vagy a jelekre, akkor szembesülhetsz számtalan olyan helyzettel, amikor az élet kívülről, olykor keményen változtat, azért, mert te magad nem akartad megtenni, amit kellett volna.

Ugyanakkor, ha kellően tudatos vagy, úgy kiváló időszak ez arra, hogy az életed megfáradt területeit megújítsd. Ha Tigris hónapjában születtél, akkor ideje kiönteni a bilit, kinyitni a szád és elmondani munkatársaidnak, főnökeidnek, mi nem tetszik, min kellene szerinted változtatni. Ez a hónap növeli benned az elkötelezettséget, a kitartást, megerősíti az összes pozitív tulajdonságod is, de ha nem vagy elégedett a jelenlegi pozícióddal, akkor most lehetőséged lesz rá, hogy más munkát, pozíciót szerezz meg.

A magánéletnek kevésbé kedvez, főként, ha Tigris napján születtél, mert most még inkább igényelni fogod a szabadságot és szükséged lesz arra, hogy időről-időre visszavonulj magadba, hiszen töltekezni igazából ebből leszel képes.

NYÚL
A novemberi hónap hatását a Nyúl jegy szülöttjére így lehetne a legjobban megfogalmazni; a kis bébinövénykét jól megtápszerezik és megöntözik, aminek hatására rövid időn belül megerősödik, virágba borul és akár termést is hoz. A Disznó hónapja kihozza az esszenciádat, teljessé és virágzóvá tesz, ami miatt mindenre képesnek érzed magad és valóban, tényleg nem lesz lehetetlen a számodra. Azok a napok jönnek, amikor a benned lévő kreativitás által született ötletek törnek a felszínre és a megvalósításukhoz még erőd is lesz, köszönhetően a Majom év támogatásának. Használd ki ezeket a napokat, ne vesztegesd az értékes perceket, élj a kínálkozó lehetőségekkel.

Ha Nyúl hónapjában születtél, olyan felsőbb támogatás érkezhet, amely segít a karrieredben, lehet ez valamilyen befolyásos barát vagy munkatárs, de akár olyan ember is lehet ez, akire egyáltalán nem gondolnál. Mutasd ki és vállald fel, hogy képes vagy helyt állni bármilyen nehéz helyzetben!

SÁRKÁNY
Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.

KÍGYÓ
Háááát…nem állítom, hogy ez a hónap lesz a legnyugisabbak egyike, itt aztán lehet mindenféle esemény és hangulat. Ha szeretnéd a lehető legjobban kihasználni a novemberi energiákat, akkor azt javaslom, ne hagyd, hogy hangulataid, a pillanatnyi érzések irányítsanak. A legnagyobb hibába akkor eshetsz, ha túlértékeled az eseményeket és drámának élsz meg minden apró-cseprő dolgot. Fel kell ismerned, hogy amikor feszültséget érzel, az nagy valószínűség szerint egy kibillentő energiaforrás, ami valójában a változást szolgálja. Azért gyűlik fel benned, hogy tegyél meg lépéseket, amelyek az életed valamely területének megújulásához vezet. Ha Kígyó havában születtél és csupa idegesítő kolléga, feladat jön az utadba, akkor nagy valószínűség szerint az már korábban is hasonlóképpen volt, csak az ingerküszöböd van alacsonyabban ezekben a napokban. Itt az idő, hogy valami változzon, lehet ez munkahely, feladat, vagy a te eddigi hozzáállásod. Ha netán ebben a hónapban szűnik meg a munkád, az is valami újat vetít eléd, az a cél, hogy lépjél végre, mert késlekedtél és így az élet kívülről kényszerít a cselekvésre.

Másrészről egy nagyon segítőkész, együttérző énedet is felébreszti, így ha már a saját életedben mindent helyre tettél, kényszert érezhetsz arra, hogy ugyanezt másoknál is megtedd…ha kérik, ha nem. Ez utóbbinál lenne érdemes visszafogni magad és egy kicsit takarékra tenni, mert hamar belesodródhatsz olyan helyzetekbe, amikor – bár nem a te problémád volt – mégis te is ugyanúgy fogsz szenvedni általa.

Novemberben ajánlatos lesz jobban odafigyelned az elhamarkodott, pillanatnyi érzések, ötletek alapján meghozott döntésekre. Óva intenélek attól, hogy meggondolatlanul vágj bele bármibe is. És ez ugyanígy vonatkozik a testi és lelki egészségedre is, ha nem figyelsz magadra, felületes vagy, akkor itt is nehézségeket élhetsz meg. Kellő tudatossággal ugyanakkor kezdeményező és kimondottan előre mutató hónap vár rád, amikor a friss energiák okán sok-sok új élményben és pozitív változásban lesz részed.


Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.

KECSKE
Éltető és tápláló eső hullik az elültetett magvacskáidra, jelentve azt, hogy a benned lévő kreativitást jelképező növényke szárba szökken és virágozni kezd. Amivel eddig foglalkoztál, annak kézzel fogható eredményeit látod viszont. Legyen ez jó vagy rossz, függően attól, hogy az elmúlt időben mibe fektettél energiát, annak gyümölcse terem be novemberben. Ha Kecske hónapjában születtél, a munkád területén láthatod amint a gondolataid tényleges ötletekké, avagy megvalósult dolgokká érnek. A meddő gondolatok helyét felváltja a kreativitás és egy kifejezetten szárnyaló, számtalan lehetőségben gazdag időszak következik.
Jogi, hatósági ügyleteidet tekintve érdemes lesz észnél lenni, ez a hónap rejthet némi kellemetlenséget, ha nem vagy kellően tudatos.

MAJOM
Az idei év kissé eltér a szokásos novemberektől, ami amúgy sokszor túlérzékenységet, negatív hozzáállást, olykor-olykor jófajta hisztit is kihoz belőled vagy a környezetedből. Az idei Majom év kedvez neked, kicsit lazít a hatásokon és az esetleges nehézségek cukormázzal leöntve érkeznek hozzád. Ami felidegesít, az képes szinte mulatságos is lenni, ugyanakkor mégiscsak bosszantó lesz. Akik balhéznak veled, azok is inkább érted, mint ellened teszik, talán pont csak azért csinálják, hogy végre történjen valami és kibillenj a stagnálásból. Ettől függetlenül hajlamos leszel aránytalanul felnagyítva megélni dolgokat, nagy patáliát csapni, ha valami nem az elképzeléseid szerint alakul.

Amennyiben azt érzed, hogy folyamatosan jönnek és jönnek az idegesítő emberek és események, mielőtt felhergelnéd magad, állj meg egy pillanatra és tekints kívülről a helyzetedre. Nem kizárt, hamar rá fogsz jönni, mennyire túlreagálod azt és valójában némi higgadtsággal könnyen tudnád kezelni. Ezzel a tudatossággal képes leszel úrrá lenni a jelenlegi érzékenységeden. Ha Majom hónapjában születtél, munkatársaiddal, családtagjaiddal való viszonyodban érzelmi nyomás alá kerülhetsz. Előfordulhat, hogy valamit azért teszel meg, hogy másnak kedvezz vagy a hangulatát javítsd. Jónak lenni helyes, de óvakodj attól, hogy túlzott mértékben kerülj más érzelmi befolyásolása alá.

KAKAS
Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.

KUTYA
Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.


DISZNÓ
Nagy valószínűség szerint a Majom év elég erőteljesen hat rád és alaposan felforgatja az életed. Biztos lehetsz benne, hogy semmi nem történik veled ok és előzmény nélkül, a jelenleg zajló változásokért már korábban megalapoztál. Ha ügyesen és jól csinálod, akkor ezek kifejezetten előre mutató irányba haladnak, melyek hatására egy új élet és talán egy kicsit új személyiség is van születőben. A novemberi hónap kedvez neked, mindent megad az “építkezésedhez”, amire szükséged van, bármi legyen is az. Most bízhatsz az élet rendező elvében, segítségedre lesz a fejlődésedben akkor is, ha nem teljesen a terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, hosszú távon a fejlődésedet segítik. Térben és időben ott lesznek azok a segítő szándékú emberek, akik egyengetik utadat, megoldják problémáidat.

Azonban magad alá is tehetsz, ha kiengeded mindennapjaid irányítását és szervezését a kezedből. Ha hagyod, hogy káosz üsse fel a fejét nálad, ha össze-vissza egymásra szervezd a programjaid és intézőid, majd csak nézhetsz, mennyire össze tudnak kutyulódni a dolgaid. Ez az év leginkább olyan hónapja, amikor szükséged lesz a rendezettségre és szervezettségre. Készíts ütemtervet, vedd elő a naptárad és írd be előre, mikor mit fogsz csinálni és a lehető leghatározottabban ragaszkodj a terveidhez. Hidd el, novemberben a naptárad és az előre megtervezett napirended lesz a legnagyobb barátod és segítőd.

A koncentrálatlanság következtében megnő a különböző balesetek esélye, légy elővigyázatos!

PATKÁNY
Amennyiben Patkány napon születtél, akkor fogod legerőteljesebben érezni a Disznó hónap kötelék erősítő és elmélyítő hatását a párod és otthonod felé, ezért hát nyugodtan állíthatjuk, nem a szakítások ideje ez, sőt! Szingliként viszont új irányt vehet az életed, nagy eséllyel sodródik valaki az utadba, aki enyhíteni képes magányodat. Az érzelmek az összes Patkány jegyben született ember életében meg fognak jelenni ilyen vagy olyan módon, attól is függően, hogy mely életterületeket aktivizálja az érkező energia. A Patkány havában születve szakmai életedben fokozottabb munkatempó, változatos feladatok és nagyfokú pörgés mellett, várható, hogy ebben a hónapban kínálnak fel olyan állást vagy a meglévő pozíciódban feladatokat, amely több utazással, jövés-menéssel járnak. Fárasztó napok jönnek, de feladataidat elkötelezetten és maximális energiával végzed el.

Talán egy kicsit érzelgősebb is leszel, a romantika befúrja magát a mindennapjaidba és lélekkel, szeretettel, odaadással színezi meg azokat. Szeretteidtől semmi sem tud elválasztani, nincs az földi csábítás, ami feledtetné veled, hogy hova tartozol.

BIVALY
Az érzések keresztül-kasul átjárnak, fokozzák szeretetedet és odaadásodat társad és környezted iránt. Egyébként is ragaszkodó típus vagy, de most ezer kéz sem tudna elszakítani attól, akit szeretsz. Meglévő problémáidat sokkal könnyebben tudod feloldani odafigyeléssel és a másik fél érzéseinek átélésével, minden kapcsolatod tisztázható és magas szintre emelhető kellő türelem és szeretet által.

Materiális értelemben aktív napok következnek, vége a punnyadásnak, itt a cselekvés ideje. Új impulzusok közelegnek, melyek képesek a jelenlegi állóvizet felkavarni. Amennyiben Bivaly hónapjában születtél, új szakmai kihívások elé nézhetsz, ha pedig nincs munkád vagy változtatni szeretnél, úgy ebben a hónapban érdemes pályázni, az új kezdet ott lóg a levegőben!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 14039 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x