Személyes szabadság, na neeee
Címlap / Ezotéria / Személyes szabadság, na neeee

Terdik Réka

Személyes szabadság, na neeee

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A Küszöb Őre az az összetett probléma, amit éppen életünk adott szakaszában megpróbálunk különféle módokon felbontani, hiszen ahogy mi is komplex halmaza vagyunk (DIMENZIÓK! - ha még emlékszünk rá...) elképesztő mennyiségű gondolati, érzelmi és eseményalapú történéseknek, úgy bizony a problémánk, vagyis a Küszöb Őre sem egysíkú "létező". 

Újból a Küszöb Őréről a traumatérkép szempontjából egy kicsit bővebben.

Akkor folytassuk ott, ahol az előző cikk abbahagyta: az öröklött- szerzett sejttudásban szellemi, érzelmi, vagy eseménysíkon bejelentkező történések miatt egy- egy megoldókulcs aktiválódik és ezzel, a generációk sora óta hordozott problémát feloldja.

Ami nagyjából azt jelenti, hogy életünk egy bizonyos pontján, bizonyos szellemi, érzelmi vagy eseményalapú aktiválás hatására újra bele kerülünk a Küszöb Őre zónánkba.

Valószínűleg ezt az állapotot egyből felismerjük, mert a számunkra létező legfélelmetesebb, legnehezebben kezelhető, legbonyolultabb, és leg- leg- legakármilyenebb cuccba tenyereltünk bele.


Hogy őszinte legyek a Küszöb Őre típusú dolgok állati türelmeseknek tűnnek, részint mert igen sokan vannak és sokfélék is, másrészt pedig mert pontosan ahhoz az élményhez juttatnak el bennünket, ami felé minden létező törekszik: ez pedig, az életünkben adódó bármilyen helyzetben való ÖNMEGVALÓSÍTÁS, azaz, személyes szabadságunk alappillére.

Bár ezt már iszonyú sokan leírták, vegyük át még egyszer, de most a traumatérkép szempontjából hogy a Személyes Szabadság végülis hogyan egyezik a Küszöb Őrével.

Mivel az Élet állandó kölcsönhatások sorából áll úgy a természetben, mint az annak elválaszthatatlan részeként funkcionáló emberben és társas játékaiban, a Személyes Szabadságod összesen és konkrétan annyi jelent, hogy időszakaidtól függően mennyit tudsz, vagy képes és hajlandó önmagadban a világból feldolgozni majd továbbadni, összhangban az egyéb létező rendszerekkel és a Nagy Egésszel, aminek része vagy.

Ja, igen, a Személyes Szabadságot ilyenkor ne keverjük össze a Szabad Akarattal, ami pedig arról szól, hogy eldöntheted, miből, mit, mikor, mennyit, kivel és hogyan! És persze azt is tegyük hozzá, hogy szabad akaratú döntésed értelmében jutsz hozzá élményeidhez is! Magyarán a szabad akarat által hozott döntések befolyásolják a lehetőségeidet bizonyos rendszereken belül és bizonyos időre.

Tehát még egyszer: a Személyes Szabadságodhoz a Küszöb Őrén, azaz a szerzett öröklött problémáidon keresztül juthatsz.


http://traumaterkep.comNyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4507 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x