Van kulcs a személyes szabadsághoz?
Címlap / Ezotéria / Van kulcs a személyes szabadsághoz?

Terdik Réka

Van kulcs a személyes szabadsághoz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Tehát még egyszer: a Személyes Szabadságodhoz a Küszöb Őrén, azaz a szerzett öröklött problémáidon keresztül juthatsz.  

Amihez a kulcs pedig a szeretet különböző formáinak alkalmazásán múlik.

Ami annyit tesz, ha nem tudod teljes önátadással megélni a megértést, az együttérzést és a gondoskodást természetesen a saját módodon, a Te természetednek, őseidtől öröklött és szerzett tudásodnak megfelelően, akkor a problémáid pont annyit fognak oldódni, mint amennyire át tudtad élni ezeket az élményeket.

Azaz, a Küszöb Őre pont annyit fog engedni neked, amennyit Te engedtél neki. Most szeretném leszögezni: NEM szükséges több problémát gyártanunk, mint amennyi egyébként is adódik, csak azért, hogy mi legyünk azok, akik mindent megoldanak... Mert bár létezik ez a szintű tökéletesség, - mint Ősforrás-, ám összetettsége miatt az egyén számára csak egyes, személyre szabott részleteiben megélhető szellemi, lelki és fizikai vonatkozásaiban is. Komoly tudattágító és meditatív állapotok mellett is CSAK részleteiben felfogható. Az éppen aktuális részleteiben.

Tehát a Küszöb Őre főként abban fog Neked segíteni, hogy a benned lévő SZELLEMI és ÉRZELMI blokkokat, öröklött, szerzett problémáidat a szeretet alapján feloldja, hogy felszínre törhessenek benned az ösztönös, túlélésre szakosodott megoldóképleteid a gyakorlati életben.
 

Ám azt is tudnod kell, hogy mind a Szeretet, mind a Túlélés, mind az összes rendszer, hited, gondolatvilágod, érzelmeid, ösztönrendszered nagyon sok mindent tilt.

Hogy miért?

Mert azok a dolgok, amiket tiltanak, nem szolgálják az Életet. És amíg ezeket a dolgokat nem érted, nem hozod fel vagy építed be az érzelem és ösztönvilágodba (ergo a korlátaidat), addig sorra, sorra életveszélyes helyzeteknek fogod kitenni magad.

Ezek a tiltások alapvetően minden ember előtt ismeretesek, mert a túlélés szabályai alakították ki őket, ami azt is jelenti, hogy áthágásuk komoly kockázattal jár.

Mert bár nagyon sokszor, amikor nincs vészhelyzet, szinte bármilyen szellemi-érzelmi megoldás alkalmazható és igen jó eredményeket lehet velük elérni, mégsem ezek hordozzák a Személyes Szabadság alapköveit. Egyszerű, alkalmazható lehetőségek csupán, vészterhektől mentes időkben, amik a szabadság illúzióját nyújtják.

 
 
Az ezekből származó töltődések össze sem mérhetőek azzal a hatalmas, a létezésed különböző rétegeit átható töltődéssel, amit a Küszöb Őre típusú probléma feloldása jelent.

Mert bár majdnem mindig van valaki, akire az ember számíthat, ha életellenes helyzeteiben épp hazavágja magát, ám az is épp elég sűrűn előfordul, hogy az ilyen vészterhes utak összefutnak és ha nem figyelünk oda, nincs megértés és nincs tompítás külső erők (család, barátok, társadalom) egyszóval a közösség által - főként mert mi, a probléma hordozói nem figyelünk - akkor csak a csodával határos módokon kerülhető el az életvég.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x