Horoszkóp előrejelzés a VÍZÖNTŐ jegyűeknek 2017-re
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp előrejelzés a VÍZÖNTŐ jegyűeknek 2017-re

Havasi Patrícia

Horoszkóp előrejelzés a VÍZÖNTŐ jegyűeknek 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Tapasztalt asztrológusaink megfejtették, hogy az egyes jegyeknek mit hoz a 2017-es év. Az biztos, hogy állatövi jegyünktől függetlenül ebben az évben beteljesülhet majd minden álmunk a magánéletben és a karrierünkben is. Nézzük a Vízöntő jegyűeknek szóló asztrológiai előrejelzést 2017-re! 

Az élet rendje az, hogy előbb-utóbb elveszítjük a szüleinket, és ha jól neveljük a gyerekeinket, akkor azok is előbb-utóbb kirepülnek. Egyetlen ember van, akivel napi huszonnégy órát együtt kell töltenünk születésünktől a halálunkig: mi magunk.”
Kánya Kata
 

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők érzik már elég régóta, hogy sokkal többet kellene saját magukkal törődniük, ennek idén el is érkezik az ideje mindenképp. De nem rögtön, hiszen az év első felében gyakran járnak továbbra is szórakozni, társaságba, amit valljuk be, nagyon helyesen tesznek, remekül építik és szélesítik a kapcsolatrendszerüket. Hajlamosak lesznek a nyáron belevágni merészebb utazásba, akár egy kalandtúrába, így 2017. év második felében már hatalmas élményekkel lesznek gazdagabbak.

Gyűjtsék továbbra is a szép emlékeket és alakítsák úgy az életüket, ahogy nekik az jól esik, most ennek van itt az ideje. Ősztől pedig fordítsanak magukra minél többet, vonuljanak vissza kicsit átgondolni eddigi életüket. Sikeres évre számíthatnak a jegy szülöttei is, minden területen, de főleg a kapcsolatépítés és az utazásokat illetően.

Bővebben a Vízöntő szülöttekről ide kattintva >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 20452 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x