Február ura - Mihály arkangyal, a bátorító
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Február ura - Mihály arkangyal, a bátorító

Február ura - Mihály arkangyal, a bátorító

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Doren Virtue kedvenc angyalkártyáiból minden hónapban meghívjuk az őrzőt, aki üzen nekünk. Csodaszép, rózsakvarc angyal ingával kértük üzenetét!  

 

Rendezvénynaptár
Február van - az év első hónapja gyorsan elrepült. Hozott hideget, fagyokat, halált és nagyon sok szép napot is. Évtervezést, meditációt, jövendölős, teaillatú estéket. Szorosan együttműködsz ezzel a nagy hatalmú angyallal, aki oltalmaz és vezet téged ebben a helyzetben! 

Mihály neve azt jelenti: Istenhez hasonló! Főangyal, arkangyal, vagyis a Föld és az emberiség vezetője, az angyalok mennyei karából kiemelkedik. 

Lehet, hogy februárra sok olyan dolog vár, amitől tartasz, amitől félsz? Ez a kártya azt üzeni, hogy Mihály veled van és megóv téged. Ha van is okod a félelemre, akkor is jobbra fordulnak a dolgok az ő védelme alatt. 

Tedd: Légy bátor, határozott, egyenes! Ha ott akarod hagyni a párodat, vagy a munkahelyedet, bármennyire is félelmetes volt ez eddig, most van az ideje, hogy lépj! 
Ne tedd: ne alakoskodj, ne próbálj meg hátsó manővereket, mert visszaüt! Ne légy most kishitű, mert hosszú ideig nem jön újra ilyen jó alkalom! 

Szimbóluma: Mihály arkangyal védelmező karjda, mely elvágólagos megoldásokat tud hozni. Dönts, légy határozott, és ő támogat ebben! 
 
 
[ 20424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x