Mi vár a Nyúlra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Nyúlra 2017-ben?

Mi vár a Nyúlra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A kínai asztrológia szerint a Kakas és a Nyúl egymással szemben álló jegyek, olykor konfliktust, máskor nagy kihívásokat okoznak egymásnak, ezért a 2017-es esztendőben az életed egyes területein nagyobb változásokra számíthatsz.  

Így, ha magad is érzed, hogy valami nem működik jól, akkor ne állj ellen az érkező hullámoknak, hanem működj együtt velük. Lehet, az új helyzet ismeretlen, bizonytalan, de nagy eséllyel indul el valami új, ami jobb irányba vezet.

Abban leszel sikeres, amihez jelenleg erőd van, ezért csak olyan célokat tűzz ki, amelyek nem haladják meg képességeidet, tudásod, erőnléted. A nagy álmok körbevesznek, de minél inkább maradsz a realitás talaján, annál inkább zársz elégedett évet. Ha elakadsz, bátran kérj segítséget, keress támogatókat, akik tanácsaikkal, gondoskodásukkal nyújtanak támaszt.

Nyúl év szülöttje 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Az emberi kapcsolataidban jött el a megújulás ideje, sok barátságot, ismeretséget lesz lehetőséged kötni, kapcsolati hálód akár az egész világra kiterjedhet, sőt, még az is esélyes, hogy egy szerelem miatt alapjaiban változik meg az életed, beleértve költözést országon belül és kívül is.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


Nyúl hónap szülöttje – Március 5. – Április 4.

A munkád és családod vonatkozásában jelennek meg a változások. Lehet, már amúgy is megérett a helyzet valamilyen megújulásra, lehet, már nagyon unod a jelenlegi munkádat, szeretnél valami egészen mást csinálni, mint eddig. Erre lesz lehetőséged is, mert a Kakas hozzá járul, hogy kipróbáld magad új területeken, akár valamilyen az eddigitől egészen különböző karrier kiépítésébe kezdj. Ha megragadsz az érzések szintjén, akkor ez csak egy belső feszültség lesz, olykor pedig kollégákkal, feladatokkal való elégedetlenség. Ilyenkor valahogy semmi sem a felszínen történik, nem a nyílt támadások és konfliktusok lesznek hangsúlyosak (bár ez is esélyes), hanem inkább a „szemedbe mosolygok, de soha nem tudhatod, hogy mire gondolok és mit fogok csinálni” típusú cselekvések. Ez jellemző lehet rád is és a környezetedre is. Törekedni kell a tiszta, érthető kommunikációra, ez az egyetlen, ami ebben a helyzetben segíthet. Amennyiben ezt szem előtt tartod, biztos lehetsz benne, hogy a Kakas év energiái segítségedre lesznek a problémák megoldásában.

Nyúl nap szülöttje
Ha a Nyúl jegyében születtél, különösen nagy esélyed van a SZERELEMRE a következő hónapokban, ráadásul a romantika akkor is hatni fog rád, ha már elkötelezett kapcsolatban élsz. Mit jelent ez? Azt, hogy a meglévő kapcsolatodban megnő az igényed a különlegességre, az izgalomra, szeretnéd, ha a párod újra és újra meghódítana, viszont untatni fog minden szokványos, idejétmúlt dolog. Ugyanezt a társadnál is tapasztalhatod, ezért minél inkább törekszel arra, hogy különleges színt vigyél a kapcsolatba, annál nagyobb esélyed lesz az igazán szép és harmonikus szerelmi életre 2017-ben. Ellenben jó, ha tudod, ez az év hajlamosít a kilengésekre is, egyszerűbben elcsábíthatóvá válsz, így ha nem áll szilárd alapokon a kapcsolatod, úgy a Kakas éve fájdalmas fordulatokat is hozhat.

Ha jelenleg szingli vagy, szinte biztos, hogy lesz körülötted nyüzsgés, keresik majd a társaságodat és megpróbálnak elcsábítani. Néha ezt csak a testi vágyódás motiválja, ami most számodra is vonzó lehet, de ugyanúgy a nagy Ő megjelenésre is van esély. Ezért azt javaslom, hogy nyílj meg az új energia befogadására, ismerkedj, barátkozz!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 20125 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x