Az ágaskodó elefántormány 7 babonája - szerencsehozó feng...
Címlap / Ezotéria / Az ágaskodó elefántormány 7 babonája - szerencsehozó feng shui mágia

Az ágaskodó elefántormány 7 babonája - szerencsehozó feng shui mágia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Azt majdnem minden kezdő ezoterikus tudja, hogy a kis elefánt szobrocska szerencsét hoz, de hogy miképpen teszi, már kevesebben ismerik! A feng shui ősi iskolái szerint az elefánt szerencsés dolog, nézzük, hogy mely életterületeken hogy tud segíteni!  

 Az elefánt szobrok közt vannak olyanok, melyek megerősítik az adott életterületet és bizony van olyan, ami gyengíti. Gyakran lehet látni csüggedt ormányú, szinte gubbasztó, betegnek tűnő, csukott szemű elefántot, mint virágtartót - ez a tárgy egy igazi csí-csapda! Nincs jó hatással ránk. Ha azonban az elefánt ormánya felfelé néz, esetleg a bejárati ajtónál, ormánnyal befelé figyel, mutatja a szerencsének az utat, hogy az beköltözhessen otthonunkba! 

Nézzünk rá példát! 


 
Az energiákat erősítő elefántnak mindig felfelé áll az ormánya, vagy ormányával kapcsolatban van egy másik elefánttal. (Ezutóbbi természetesen a párkapcsolat, emberi kapcsolatok területét erősíti meg) 

Az elefánt, mint pozitív jelkép, Ganesh (Ganésa) képében az indiai, és a buddhista hagyományban is megtalálható. Mindenütt szerencsehozó jelkép. 7 fő terület van, ahol az elefánt szobrocska erősíti a törekvéseinket. 

Feng shui törvény: önmagában egy szobor, egy nipp, vagy egy fröccsöntött kínai kacat nem hordoz semmilyen energiát. Amitől a feng shui működik, az a rászánt figyelem! Vagyis ha ránézel az elefántodra, eszedbe jut a cél, amiért oda tetted, arra a helyre, így tudsz a célodra figyelni. Ha a tárgy tetszik, kedves a szemednek - másmilyet ne is válassz! - akkor pedig öröm és jó érzés is kötődik hozzá. 

Nézzük a 7 feng shui tippet, hol hoz nekünk szerencsét a felfelé álló ormányú elefánt! 
 1. Elefánt a fiával - erősíti a gyermekek és kreativitás területet. Azoknak, akik gyermeket szeretnének, akár egy egész elefánt családot is érdemes erre a részre helyezniük! Ez a szobor pár az egészséget is támogatja, mivel az elefánt hosszú életű és egészséges.
 2.  Páros elefánt - erősíti a szerelmet! Ha a két elefánt ormánya összeér, akár szobor, akár festmény formájában, mint itt, az illusztráción, akár apró szobrokként, segít magunkhoz vonzani egy szerető társat, akivel intimitásban élhetünk. (Ide kattintva rendelhetsz hasonló festményt a festőművésztől.) 


   
 3. Páros elefántok a hűségért - ha már megvan a párod, akkor a két elefánt egymás mellett is állhat, ilyenkor az egyfelé haladást, a közös célokat, a hűséget jelképezik. Férfi lakásában az ágaskodó ormány az ágaskodó, aktív férfiasság jelképe is lehet, nőnek pedig szexuálisan aktív szerelmet vonzhat. Erős jelkép, akárcsak a ló, vagy a bika szobor! 
   
 4. Az elefánt felfelé álló ormányával trombitálja, kürtöli világgá a jó híreket. Ha szeretnéd, hogy jó híred legyen a világban, egy felfelé álló ormányú elefánt a jó hírek, a jó hírnév fogadásának a jelképe is lehet. Tedd a hírnév területre irodádban, vagy otthonodban! 
   
 5. Az elefánt a bölcsesség, a tudás szimbóluma is. Sok olyan szobor van, ahol az elefánt ormánya a homlokára hajlik. Ha ilyet találunk, akkor tegyük azt a tudás- bölcsesség területére, és megerősít bennünket a tanulással kapcsolatos törekvéseinkben. 
   
 6. Irodai elefántunk legyen antracit színű, nagyobb méretű, és ormánya mindenképp befelé mutasson, hogy a siker, a pénz útja egyértelmű legyen. Az ilyen szobrok segítik a jó üzletmenetet. Figyeljünk rá, hogy egy esztétikus irodában ezeket a jelképeket nem jó túlhajtani. Néha a kevesebb több. Egy drága, minőségi anyagú szobor, vagy jelkép jobb, mint a sok apró kacat. 
   
 7. Ha szeretünk utazni, akkor utazásaink során is vásárolhatunk elefánt szuveníreket, bárhol járunk. Ezek a kis kabalák kellemes emlékek és segítik a törekvést, hogy újra és újra útra kelhessünk a világban! 
A feng shui nem a kacatokról, hanem a törekvések megerősítéséről szól. Figyelj rá, hogy minél kevesebb fölösleges holmi vegyen körül! Válassz nívós tárgyakat, amikben örömödet leled! Elefántból a babona szerint elég hét darab, melyeket ha összegyűjtesz, akkor az egész életed harmóniába kerül. Elefántgyűjtésre fel! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 72378 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x