Mi vár a Kakasra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Kakasra 2017-ben?

Mi vár a Kakasra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Eljött a Te éved, 2017-ben hihetetlen sok pozitív élményben lesz részed. Szinte bármihez nyúlsz, az arannyá válik a kezedben, anélkül, hogy különösebben tennél érte. Olyan energiák vesznek körbe, melyek segítik, hogy minden helyzetből nyertesként kerülj ki, a sikerhez vezető út talán kissé rögös lesz, de a végén neked lesz jó. Ezért bármilyen változás jön, még ha rosszul indul is, akkor is tudd, az érdekedben történik minden. 

Mi az amire idén figyelj? Nos az az egó! Mert, ha van problémád vele, ha úgy ítéltetik meg, hogy szükséged van még fejlődésre ezen a területen, akkor lesznek kemény leckék is. Akkor jönnek olyan emberek és helyzetek, akik szembesítenek gyengeségeiddel és hibáiddal. Ha elég szemfüles vagy, akkor fel fogod ismerni ezeket az eseményeket és megérted az üzenetet. Ha nem, akkor valószínűleg meg fogsz sértődni, belemész vitákba és a „jutalmad” a külső és belső megszégyenülés lesz.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


 

Kakas év szülöttje 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

A következő hónapokban érdemes tudatosan az ismertségedet növelned, minden figyelem rád fog szegeződni, ha akarod, ha nem. Sok ember, nyüzsgés vesz körbe, új kapcsolatokat fogsz kialakítani, melyek karriered, illetve úgy összességében az égész életedre hatással lesznek. Akadnak, akik kimondottan csodálnak majd, mely növelheti büszkeségedet pozitív vagy negatív irányba is. Önbizalomhiány esetén erősítő érzés lesz, ahogy elismernek, megcsodálnak külső megjelenésed, tudásod okán, ellenben, ha túlteng benned az önérzet, úgy ezek az idegenek fogják megtépázni azt.

Kakas hónap szülöttje – Szeptember 7. – Október 7.

Munka szempontjából is sokat lendít rajtad a 2017-es esztendő, sok támogató, figyelem és segítség áll majd a rendelkezésedre. Ha élsz a lehetőségekkel, melyekből nem lesz hiány, úgy ez nem csak szakmai fejlődést és elismertséget, hanem komoly pénzügyi nyereséget is eredményez. A munkádban pozitív fordulatokra számíthatsz, érdemes lesz cselekedni, ha váltani szeretnél, de házon belüli előrelépésre is nagy esélyed lesz. Ebben az esztendőben lehetnek korszakalkotó ötleteid, felbukkanhat valamilyen új képesség, tudás benned vagy a hobbid nőheti ki magát a munkáddá, legfőképpen az abban felmutatott tehetségednek köszönhetően. Ismét kedvet kaphatsz a tanulásra, mely ugyancsak támogatja a munkahelyi fejlődésed. Kiváló képességeidnek, elsajátított tudásodnak köszönhetően most rád irányulhat a figyelem, ennek pozitív velejárója szintúgy anyagi vagy szakmai elismertség lehet, míg hátulütője, hogy lesznek irigyeid. Persze, ez utóbbiakkal nem kell foglalkozz.

Kakas nap szülöttje

Ha Kakas napján születtél és párkapcsolatban élsz, úgy szerelemmel telített napok várnak rád, a társad lesni fogja a kívánságaidat, valahogy minden a te elképzeléseidnek megfelelően fog alakulni. Ha pedig még a szinglik táborát erősíted, akkor sincs ok aggodalomra, mert a következő hónapok nagy eséllyel hoznak jelentőségteljes kapcsolatot. Ráadásul a párkapcsolatod révén és/vagy együtt igencsak kedvező pénzügyi fordulatokat tapasztalhatsz meg az év folyamán. Amire érdemes lesz figyelned az a családtagjaiddal, jelen esetben a pároddal való kommunikáció. Mindketten érzékenyebbek lesztek a mondanivaló körítésére, nem mindegy hát, hogy milyen hangnemben szólsz, mert ha kicsit is sértő leszel akkor elvész az üzenet lényege, még ha igazad van, akkor is ellenállást váltasz ki vele.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 16921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x