Mi vár a Kutyára 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Kutyára 2017-ben?

Mi vár a Kutyára 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Ne légy meglepődve, ha a következő hónapokban sok régi ismerős, barát bukkan fel újból, vagy olyan embereket ismersz meg, akiket hamar nagyon közel érzel magadhoz, mintha már régóta összetartoznátok. Lesznek helyzetek is, melyeknek most ismételten neki kell futnod, részben azért, hogy megtanulj általuk valamit, részben azért, hogy okulj belőlük. 

Kutya év szülöttje 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Sokan fordulnak majd hozzád, isszák szavaidat és keresik társaságodat főként azért, mert iránymutatásra várnak. Lehet, ehhez nem mindig lesz kedved, időd, energiád, de mégis azt javaslom, légy segítségükre abban, amiben tudsz, mert egyrészt ez által jó karmát teremtesz magadnak, másrészt pedig őket emeled. Hallgasd meg problémáikat, engedd, hogy kiöntsék neked szívüket, de az információt, amit hallottál semmiképp ne add tovább. A diszkréció az egyik legfontosabb tényező idén a Te esetedben. Lesznek helyzetek, amikor magad is azt érezheted, hogy megkönnyebbülést hozna, ha megoszthatnád a terhed mással, ami valóban hasznos módszer lesz a problémáid megoldására. Élj vele!

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>

 

Kutya hónap szülöttje – Október 8.- November 6.

Ha Kutya havában születtél, akkor ez jelenthet munkahelyi változást, a családodban és baráti körödben megújulást. A karriered, munkád avagy az üzleted kiváltképp fontossá válnak másoknak, keresni fogják a kapcsolatot az emberek veled. Hol a tanácsaidra lesz szükségük, hol a támogatásodra. Számtalan apró probléma és nehézség bukkanhat fel, melyeket úgy tűnik, csak Te tudsz megoldani. Legalábbis sokan így vélik majd. Lehet, olykor terhes lesz ez a nagy figyelem és felelősség, nem mindig lesz kedved mások problémáihoz, de ne feledd, amit most kiáramoltatsz, az jön vissza majd hozzád is.

Ha zökkenőmentesen veszed az akadályokat , ügyesen elsimítod a problémákat, akkor a siker is hamarabb rád talál. Ugyan ez hozhat némi kis irigységet mások részéről – főként nők féltékenykedésére számíthatsz -, de inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak.

Kutya nap szülöttje

Amennyiben Kutya napján születtél, úgy a párkapcsolatodban is felüti a fejét a változékonyság. Ez csak akkor negatív, ha egyébként rossz szemmel tekintesz úgy egészében a változásokra, ilyenkor többségében elszenvedője vagy az eseményeknek. Ugyanakkor, ha felismered ennek pozitív oldalát, hogy végre kitörhetsz a megszokásból, hogy valami friss és üdítő érkezik az életedbe, akkor rá fogsz jönni, semmi rossz nem történik, egyszerűen ez az élet értelme, azaz a fejlődés. Ne agyalj sokat a dolgokon, állj bele az újba, ezzel elkerülheted a depresszív hangulatokat és könnyebben veszed majd az új fordulatokat is!

Ha párkapcsolatban vagy, ügyelj arra, hogy most sok kisebb bosszúság okozat törést benne, sokszor jönnek elő régi sérelmek, felkavarodik a régmúlt, ami konfliktusok forrása lehet. Ha nincs párod, úgy jöhet valaki meghatározó az éledbe, aki igazán nagy tanítást hoz neked.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 17570 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x