Mi vár a Patkányra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Patkányra 2017-ben?

Mi vár a Patkányra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Változékony napoknak nézel elébe a Kakas évében, lesznek olyan helyzetek, amikor ébresztőt fújnak Neked. Ha vannak helytelen szokásaid, ha beletörődtél állapotokba, melyek alapvetően nem jók neked, úgy ebben az esztendőben sokkal tisztábban fogod érezni, látni, hogy valami nagyon nem jól működik.  

Patkány év szülöttje 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Amennyiben az emberi kapcsolataidban az elkövetkezendő évben fájdalmat élsz meg, ha elnyomva, kiszolgáltatva érzed magad, vagy túlságosan rá vagy kényszerülve az alkalmazkodásra csak azért, hogy fenn lehessen tartani egy látszólagos harmóniát, úgy az a rossz hírem, hogy ez nem lesz jobb, sőt! Csak abban az esetben lesz módod igazi békére és kiegyensúlyozottságra, ha szembesíted magad félelmeiddel, felismered a problémát, meglátod saját és a másik fél hibáit és teszel is ellenük.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


 

Patkány hónap szülöttje – December 7. – Január 4.

Szakmai szempontból is kedvező állások mutatkoznak, idén főként olyan nők lehetnek segítségedre, akik döntéshozók vagy valamilyen más szempontból vannak erős befolyással karrieredre. Kérj és fogadd is meg tanácsukat bátran! Neked is lehetnek kiváló ötleteid, de lehet, nem érzel majd kellő erőt a kivitelezéshez. Ebben is támaszkodhatsz mások támogatására, keresd meg azokat az embereket, akik szakértelmükkel, határozottságukkal előrébb tudnak lendíteni. Ugyanakkor kerüld azokat az embereket, akik pletykálkodásra hajlamosak, mert az ilyenek előbb-utóbb téged is a szájukra vesznek. Ha nem szeretnél konfliktust, úgy maradj kerüld a fecsegést, tartsd magad távol mások konfliktusaitól és fókuszálj csak a saját feladataidra.

Patkány nap szülöttje

Mivel a Patkány és a Kakas is a Romantikus állatok közé tartozik a kínai asztrológia tana szerint, ráadásul nem éppen harmonikus kapcsolatban állnak egymással. Gyakran okoznak párkapcsolati konfliktusokat, azon belül is hangsúlyosan a szexuális élet nehezítik meg. A párkapcsolatodban megbújó problémák most elemi erővel törhetnek fel, belső és külső elégedetlenség formájában. Az első lépés, hogy felismerd a probléma okát, a második pedig, hogy változtass a méltatlan helyzeten. Ez lehet maga a kapcsolat megszakítása is, ha eddig már túl sok megalkuvással telítődött meg. Kisebb problémák esetén felismerések és szembesítések árán tisztázhatóak, ki mit vár el a másiktól.

A nehéz konstellációk mellett ugyancsak tartogat sok pozitív lehetőséget számodra a Kakas éve. Ha párkapcsolatban vagy és a fent leírtak nálad nem jelentkeznek, úgy ez az év igazán szeretetteljes, szerelemben, erotikában gazdag lesz. Egyedülállóként pedig számíthatsz a nagy Ő felbukkanására…esetleg sok kis ő-re is, azaz igencsak mozgalmas szerelmi élet vár rád a következő hónapokban. A szerelem mellett aktív társasági életre és eseménydús mindennapokkal számolhatsz. Emiatt is hívnám fel a figyelmed az óvatosságra, érdemes lesz kihagyni minden túlzottan veszélyes sportot, rizikós utazást, mert nagyobb esélye van a különböző sérüléses baleseteknek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x