Fáradt vagy? Hagyd abba! Mutatom hogyan
Címlap / Ezotéria / Fáradt vagy? Hagyd abba! Mutatom hogyan

Fáradt vagy? Hagyd abba! Mutatom hogyan

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Kimerültek az energiaraktáraid? Marokszám tolod a vitamint, mégis zombi fejjel közlekedsz? Nem kéne ezt abbahagyni? Mutatjuk, hogyan!  

A fáradtságnak általában 4 fő oka van. Ha ezt a négyet kiiktatod - nem lesz könnyű, de megéri - akkor nem leszel fáradt. Anyukák, kismamák persze hátrányban vannak, de még ők is némi esélyt kapnak, ha az okokat megértik. 

A legfőbb ok: nem pihented ki magad! 
Túl egyszerűen hangzik, de így van. Ha nem pihensz, akkor zombi leszel. Erre egyetlen megoldás van, mégpedig a pihenés. Igenám, de szinte mindig valamilyen külső és objektív ok van amögött, hogy valaki nem pihen.
Munka, ami nem motiváló, de kimerít. Vagy egy kisbaba vagy idős ember gondozása, ami teljesen leszív. De lehet bármi ami - objektív - akadálya annak, hogy rendbe tedd az alapokat. Ilyenkor segítséget kell kérned. A kisbabát - ha már lehet - oda kell adnod vakainek, aki vigyáz rá addig, míg te tudatosan és tervszerűen alszol, ledőlsz, pihensz. Ha munkáról van szó és látod a végét, akkor a végére tenned kell egy pár napot, amikor csak pihensz és semmi mást nem teszel. Így tovább, azokkal a dolgokkal, amik elszívják az erődet.  
Ezek olcsó frázisnak tűnnek, de nem megy máshogy. Tényleg nem. Hiába tolod a vitamint, hiába teszel bármit, nem lesz jobb. 

Azonban vannak, akiknek hiába lenne idejük a pihenésre, egyszerűen nem bírnak kikapcsolni. Túlpörögnek, egészen a kiégésig, a betegségig, vagy szélsőséges esetben az agresszióig, ami mások, vagy önmaga felé irányul. 

Ha nem tudsz ellazulni, ez a négy ok állhat mögötte 
 1. Valakinek ártottál, és emiatt szorongsz 
  Ennek a kezelésére a legjobb mód, hogy összeírod, miket tettél meg szerinted valaki ellen, aztán utána személyesen, levélben, vagy ha már nincs életben az illető, akkor a fényképe előtt, vagy magad elé képzelve őt, bocsánatot kérsz, és te magad is megbocsátasz. Elképesztő megkönnyebbüléssel jár, és segít, hogy aludni tudj. 
   
 2. Nem értettél meg valamit, és úgy érzed, nem megy, nem tudod folytatni 
  Ennek kezelése, ha visszamész az elejére, és újra értelmezed, vagy megkérsz valakit, hogy segítsen, és magyarázza el újból. Még akkor is ezt kell tenned, hogyha úgy érzed, hogy nincs rá idő. Minél jobban halogatod a megértést, annál később leszel meg vele, vagy majd egyáltalán nem csinálod meg, vagy  rosszul végzed el a feladatot. Vissza kell menni az elejére, megérteni, elolvasni és újrakezdeni. Sokkal cikibb elrontani, mint megérteni és jól csinálni - és utólag nem okoz szorongást. 
   
 3. Túl nagy a feladat, túl kevés időt hagy arra, hogy regenerálódj
  Gyakori dolog, hogy valaki elvállalja, hogy egyedül fogja eltolni a Gellérthegyet, sőt még a Dunát is kimeri kanállal (ha jól fizetnek, miért ne?), és a végén már aludni sincs ideje. Ilyenkor mindig segítséget kell kérni, mert nincs túl nagy feladat, csak kevés ember. 
   
 4. Van valaki melletted - körülötted, aki folyamatosan elveszi az erődet, és nem hagy módot rá, hogy feltöltődj, vagy már beteg is lettél
  Egy beteg, idős ember ápolása, egy kisbaba gondozása is ilyen. Ha a család teljesen magadra hagy a feladattal, akkor valamilyen külső segítséget kell hogy kérj, mert rámegy az egészséged. Ha azonban valaki gonosz rosszindulattal szívja el az erődet, akkor fogd melenkülőre, és menj el onnét. Ez lehet egy szörnyű munkahely egy borzalmas főnökkel, vagy éppen a saját párod, anyósod, legrosszabb esetben anyád/apád.
  A legfontosabb erőforrás egy igazán jó barát. Legyenek közeli és jó barátaid, akikkel kölcsönösen segíteni tudtok egymásnak. 
 
 
Ez a három dolog, amitől több lesz az energiád: 
 1. Egyél megfelelő ételeket és táplálékkiegészítőket, vitaminokat 
 2. Mozogj amikor tudsz - lehetőleg a szabadban 
 3. Aludj eleget 
Ne hagyd, hogy elvegyék a céljaidat, az önbizalmadat! Csinálj vidám mókákat, nevess, és lelkesedj azokért a dolgokért, amik érdekelnek, legyenek céljaid. Ezek tartanak életben még a legrosszabb napokon is. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x