Egy kérdés, ami segít kilépni, a beragadt élethelyzetekből!...
Címlap / Ezotéria / Egy kérdés, ami segít kilépni, a beragadt élethelyzetekből!

B Nagy Magdolna

Egy kérdés, ami segít kilépni, a beragadt élethelyzetekből!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A sok probléma miatt, nem látod a kiutat? Azt érzed, hogy be vagy ragadva egy élethelyzetbe, azonban szeretnél megoldást, mert szeretnél jobb életet élni? B.Nagy Magdi mai videójában egy élet jobbítást segítő kérdést ad át neked. Ismerd meg az útmutatót! 

Napi gondjaid közben, nehéz lehet személyes életutad megtalálása… és ha megtaláltad, akkor bizony a sok stressz akadályozhatja, hogy könnyedség legyen az életedben. A mai videós útmutatóban arról az egyszerű kérdésről beszélek, amellyel te is könnyedén jobbá teheted az életed. Használd szeretettel a videóban elhangzó útmutatásokat életed jobbá tételéhez… mert megérdemled te is a boldogságot!


 
 
Ezeket a kérdéseket, már biztos te is számtalan alkalommal feltetted, mert igényed van arra, hogy jobb életet élhess! 
Mi az ami segít jobbá tenni az életem?
Hogy szabadulhatnék meg, a negatív energiáktól?
Mi az ami segít a vágyaim megvalósulásában, hogy azt az életet élhessem amire szívem mélyén vágyom?
 
 
Először a negatív energiákat, traumákat, stresszt kell elengedni – erről beszéltem a videóban is, mert míg a negatív energia hat rád, az nyom, feszít, és blokkolja az életed.
A gyakorlatban:
Amikor, meghozod azt a döntést, hogy: Igen, én már nem akarok tovább lenni ebben a nemkívánatos helyzetben… és valóban fontossá válik az, hogy megszabadulj a negatív energiáktól… akkor könnyebb még az elengedéseket is megcsinálni. Ennek oka pedig az, hogy a szándékod (IGEN! VÁLTOZÁST AKAROK) egy beindító katalizátor, ami segíti az utad, a jólét energiái felé. 
 
A jutalom:
Amikor elkezded elengedni azt ami eddig zavart, stresszelt, traumát okozott, fájdalmat éltél meg miatt, akkor a Tudatalattidnak azt mondod: Figyelj, Én már nem akarok többet szenvedni! Elakarom és el is fogom engedni ezeket a dolgokat, mert nem szolgálják a jólétemet, a boldogságomat… akkor az elengedések hatására, felszabadulsz ezek alól a nyomasztó terhek alól. Nyílik a tér… és jobb lesz a tested energiája… tisztulnak a csakráid, az aurád is fényesebbé válik. 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x