Tippek a Házasság és Szerelem életterületek aktiválásához...
Címlap / Ezotéria / Tippek a Házasság és Szerelem életterületek aktiválásához

B Nagy Magdolna

Tippek a Házasság és Szerelem életterületek aktiválásához

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Boldogságra vágysz? Szeretnéd a már meglévő párkapcsolatodat jobbá tenni? Esetleg épp egy új társ bevonzása a mostani célod, álmod? Kövesd B.Nagy Magdi mai tippjeit!  

B.Nagy Magdi mai videójában azokról a Feng Shui titkokról beszél, amelyeket minden boldogságra vágyó Nőnek ismernie kell, mert a nőnek ma már nem csak szépnek kell lennie, okosnak és sikeresnek, hanem jó ha tudja, milyen energiákkal tudja megteremteni a boldog magánéletet.Extra tippek Magditól a Házasság, Szerelem életterület aktiválásához:

1. Otthonodnak ezen a területén, használd a hozzá tartozó színeket, és alapanyagokat (a videóban bővebben van erről szó).

2. A tapasztalat az, hogy a férfiak elég gyorsan lelépnek egy olyan lakásból, ami tele van rózsás motívumokkal, szívecskékkel, cicamicás képekkel. Ha tartós kapcsolatot szeretnél és a te otthonodban is vannak ilyenek, inkább szelektálj, hiszen a férfinek is jól kell ott éreznie magát. Te sem költöznél szívesen, egy kemény vonalas férfi barlangba.

3. Otthonod stílusát vedd figyelembe amikor dekorálsz! Egy Luxus penthaus lakásban, aminek nagyon letisztultak a stílus jegyei nem biztos, hogy jó ötlet apró szivecskékkel tele aggatni a hálószobát. Ott igazán hasznos egy nagyobb szerelmi energiákat aktiváló mandala való. (Magdi egyébként gyönyörű, egyedi mandalákat is készít megrendelésre)4. Ha új társat szeretnél, akkor: Érdemes kidobni, elajándékozni azokat a tárgyakat, amelyek a korábbi vitás kapcsolatokra emlékeztetnek. Pl: ex anyóstól kapott váza, amit legszívsebben a másik fejéhez vágnál…
Közösen használt paplan, párnák… az új társ nem biztos, hogy szívesen takarózna a régi hitves paplanjával… és valószínű, hogy te sem szívesen feküdnél olyan ágyba, ahol a régi házastárs ágyneműi vesznek körül (…még akkor sem, ha kivannak mosva). A lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning tudás anyagában sok hasznos információ van ezekről. Online program, ezért nem kell utazni sem hozzá, hanem otthonról kényelmesen a fotelodból tudod megismerni az útmutatókat.

5. Ahhoz, hogy az igazi Lélektársaddal lehess együtt, talán több is kell, mint a lakásod dekorálása, mert fontos, hogy magadhoz tudd vonzani a neked való társat.
Ha ebben bizonytalan vagy, akkor a Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning útmutatói neked is sokat fognak segíteni, mert B.Nagy Magdi úgy állította össze ezeket a titkos információkat, hogy bárki könnyen tudja használni, és segítségével megvalósulhasson a boldogabb magánélet.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5606 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x