Égi üzenet a hónap utolsó estéjén Melathiel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Égi üzenet a hónap utolsó estéjén Melathiel angyaltól

Égi üzenet a hónap utolsó estéjén Melathiel angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Az ősz kezdete egy új életszakasz kezdetét is jelenti egyben, ami új lehetőségekkel ajándékoz meg minket. Lassan a táj is megváltoztatja a színét, ami valamilyen okból kifolyólag magához vonzza az angyalokat és lejönnek közénk. Ők is gyönyörködnek a világ csodás szépségeiben és szeretetükkel ölelnek körbe, támogatva minket céljaink elérése érdekében. Augusztus hónap utolsó napján Melathiel angyal jött el hozzánk, hogy meghallgassa kéréseinket.  

A kezdetek kezdetén A NAGY, AZ EGY, felosztotta magát és darabjainak különböző minőségeit olyan tulajdonságokkal ruházta fel, ami teljesen egyedi és utánozhatatlan. Ők lettek az angyalok, akik azt a feladatot kapták, hogy saját minőségüket egytől-egyig tegyék bele az emberbe és szolgálják őt. Az angyalok seregének egyik fele engedelmeskedett a parancsnak, de a másik fele hallani sem akart róla. Róluk most nem is fogunk beszélni, hiszen egyrészt semmi közünk nincs hozzájuk, másrészt az ősz kezdetével Melathiel angyal olyan üzenetet hozott nekünk, amely mindannyiunk életét gyökeresen megváltoztathatja. Erre érdemes most fókuszálni.


 
Melathiel angyalnak a feladata a tanácsadás és az életút megtalálása, színe pedig az okkersárga. Nem véletlen, hogy pont ma este kopogtatott be hozzánk, hiszen sokaknak van szüksége némi támogatásra, az éppen aktuális elakadásában. Azért érkezett, hogy meghallgassa ezeket a történeteket és a számodra legáldásosabb tanácst súgja meg neked.
 
De ha éppen most azt érzed, hogy nem találod a helyedet a világban, vagy a megfelelő megoldást a helyzetedre, akkor is bátran és bizalommal fordulhatsz hozzá. Hiszen azért van ő most jelen, hogy segítsen neked megtalálni az életutadat, amire aztán boldogan léphetsz rá. 

 

Ma este, ha szükségét érzed, akkor gyújts meg egy okkersárga gyertyát és kérd Melathiel angyal segítségét, hogy mutassa meg a neked szánt utat! Miközben a gyertya mellett gondolataid rengetegében veszel el, figyelj magadra, figyelj befelé egy kicsit és akkor biztosan meghallod Melathiel válaszát is. Ő azért jött, hogy segítsen neked. De ne feledd! Amint megérkezik hozzád Melathiel válasza a gondolataidban  és az érzéseidben, azonnal cselekedj és ne halogasd tovább azt, amit meg kell tenned!
 
Végül hagyd leégni a gyertyát és köszönd meg Melathiel angyalnak a támogatást, amit neked nyújtott, hiszen ma még sok emberhez kell eljutnia, hogy átadhassa üzenetét!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x