Szerdai angyal üzenet: Beleguel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet: Beleguel angyaltól

Szerdai angyal üzenet: Beleguel angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-13

A múlt héten beléptünk egy új életszakasz kezdetébe, most Beleguel angyal segít minket ennek kivitelezésében. Ha felújításba fogunk vagy bármi olyanba, ami átalakítással, átalakulással párosul, akkor bátran forduljunk az új kezdetek építészéhez, hiszen azért jött, hogy segíthessen nekünk.  

Ha tüzetesebben elolvassuk az oldalon szereplő előrejelzéseket, akkor azt vesszük észre, hogy párhuzamba állítható mindegyik és egy gyökeres változásra hívják fel a figyelmet számunkra. Nem véletlen az sem, hogy pont ma érkezett hozzánk Beleguel angyal a maga krém színű pompájában, aki az új életszakasz megépítéséért felelős. 
 

Az új életszakasz értendő első körben a család összes tagját érintő iskolakezdésre, egy új munkahely beköszöntét, vagy egy vállalkozás megalapítását, amit nagyban támogat Beleguel angyal. Így hát ha eddig csak gondolkoztál egy új dolog létrehozásában, akkor most itt az ideje, hogy meg is cselekedd!
A hangsúly természetesen az új dolgok megépítésén van, így a szó legszorosabb értelmében is igaz ez akkor, ha lakásfelújításban vagy építkezésben vagyunk. Beleguel segítségével hamarabb elkészülhet minden a terveink szerint, ezért bátran forduljunk hozzá aktuális kérésünkkel, hiszen arra vár, hogy teljesíthesse azt.
 
Ha szükségét érzed, akkor tiszteleted kifejezéseképpen ma is gyújthatsz egy krémszínű gyertyát Beleguel angyalnak. Mond el neki mit szeretnél és hagyd, hogy a gyertya magától égjen le! Neked semmi egyéb dolgod nincsen ezek után, mint belekezdeni egy új életbe, ahol minden úgy történik, ahogyan az neked a legjobb.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4221 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x