Szerdai angyal üzenet: Asturel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet: Asturel angyaltól

Szerdai angyal üzenet: Asturel angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Erős hullámokat élünk meg, a magaslatoktól a mélységekig egyaránt. Hogy ezek a bennünk lévő érzelmek mennyire vannak és lesznek ránk hatással a jövőre nézve, az kizárólag csak azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek megtalálni önmagunkat. Minden feltett kérdésünkre, óhajunkra és sóhajunkra folyamatosan megkaptuk az iránymutatást és a válaszokat is az angyaloktól. De ma egy olyan angyal érkezett hozzánk, amire aztán végképp nem számítottunk.  

A legtöbb ember félelemmel áll a halál gondolata előtt, pedig ha tudatosítaná magában, hogy azáltal csak belép egy kapun, ami egy új életnek a kezdete, akkor nem lennének ilyen téves hitrendszerek. A halál angyalától sem kell megijedni, hiszen ő is csak a dolgát végzi azáltal, hogy az arra rászorulót megszabadítsa teste börtönéből, amikor eljött az idő. Ő pusztán csak haza kíséri a lelket az igazi otthonába.
 

A régi emberek, de még rokonaink közül is sokan nem tragédiaként tekintettek és tekintenek a halálra, hanem egy olyan eseményre, ahol egy "jobb létre szenderül" a lélek, aki "hazatér a szeretteihez" vagy végre megélheti a tökéletességet, ezért "megboldogult". Még mielőtt elmélyednénk a halál gondolatában, szeretném leszögezni, hogy Asturel nem a halál angyala, hanem az, aki a halál angyala után érkezik.
 
Feladata, hogy könyörületességet adjon és részvétet, együttérzést nyújtson neked. Azért érkezett éppen most, mert az előző hetek angyalai egy igen izgalmas folyamat meglétéről tanúskodtak. Azt súgták neked, hogy most van lehetőséged egy új élet megkezdésére, legyen az egy új munka, egy új vállalkozás, egy új párkapcsolat, de csak akkor, ha mindent felégettél magad mögött és már nem kotorászol benne. 

 

Asturel most ennek a támogatását adja neked és erőt az elengedéshez. Ő zárja be a folyamatot és tesz pontot a mondat végére. Vess egy utolsó pillantást arra az emberre, aki voltál és mindent engedj el, ami hozzá tartozott. Egy újjászületést hozott neked ez az angyal. Nézz mélyen magadba és gyászold meg azt az életet, amit eddig éltél, majd határozottan és újult erővel lépj tovább!
 
Legyünk hálásak azért, hogy éppen Asturel érkezett ma hozzánk, hiszen teljesen egyértelművé válik általa, hogy lehetőségünk van az összes magunk elé kitűzött célt elérni, de csak akkor, ha már nincs nyoma semminek, ami a múlthoz kötne minket. Asturel most elvágja az utolsó szálakat is amennyiben ezt akarod, de akkor kénytelen leszel bekötni a biztonsági öveket is, ugyanis vágyaid fénysebességgel érkeznek majd meg az életedbe.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4000 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x