Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!
Címlap / Ezotéria / Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!

Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

Nincs két egyforma ember, de két egyforma személyiségtípus már nem ritka. Pszichológiai kutatók a szín- és az alakelmélet alapján öt különböző karakterbe sorolták be a személyiségtípusokat. A legegyszerűbb teszt ennek meghatározására az "öt toll teszt", ami megdöbbentő pontossággal megmondja, hogy milyen ember is vagy valójában.  

Először nézd meg alaposan mind az öt tollat! Figyeld meg a színét és a formáját, valamint figyelj arra, hogy melyik vonzza a legjobban a figyelmedet! Ha döntésed végleges és biztos vagy benne, hogy melyik a te választott tollad, akkor olvasd el a rád vonatkozó elemzést!
 

1 - Béke és harmónia vesz körül téged, te magad is a békés és nyugodt emberek társaságát keresed. Nemes lélek vagy, aki szívesen segít másoknak, viszont soha nem nyitod ki a szádat, ha neked van szükséged segítségre. Talán egy kicsit túlságosan is szerény ember vagy, ezért sokan azt gondolhatják rólad, hogy gyenge vagy, pedig ez koránt sem fedi a valóságot. 
 
2 - Nagyon gyorsan tanulsz, teljesen mindegy, hogy miről is van szó. Bármit is csinálsz, azt a legtökéletesebben akarod véghezvinni és nagyon ügyes, valamint kitartó vagy mindenben, amihez hozzákezdesz. Szeretsz egyedül lenni és sulykolod is a környezetednek, hogy mennyire fontos az Én-idő megélése, de mivel ezt sokan még nem értik, elpártolnak mellőled. Ez nem rossz, hiszen mindig csak azok vannak melletted, akik akkor és ott kell, hogy legyenek.
 
3 - Igazán kalandos ember vagy. Mindig az álmaid és a céljaid megvalósításán munkálkodsz, amiért még kockázatot is hajlandó vagy vállalni. Érnek ugyan kudarcok, de mindig képes vagy felállni egy nehéz helyzetből, mert tudatában vagy annak, hogy a céljaid és az álmaid sokkal nagyobbak, amiért hajlandó vagy még foggal és körömmel is harcolni és haladni előre az úton. Ilyen egy igazi vezető!
4 - Hatalmas az intuíciós képességed, aminek hála remekül meg tudsz oldani minden felmerülő problémát, hiszen átlátod a káoszt és meglátod benne a logikát, a lehetőséget. Az erős és lenyűgöző személyiségedet könnyű észrevenni, de a humorral már hadilábon állsz, hiszen túl komolyan kommunikálsz másokkal. Érthető is, hiszen a tökéletességre törekedsz állandóan, de sokkal jobban kellene élvezned a mindennapjaidat, kevesebb görcsöléssel. Szánj több időt a pihenésre!
 
5 - Az élet művésze vagy, akinek lenyűgöző kreativitása  és képzelőereje van. Olykor azonban nem vagy képes bízni magadban és ez sajnos nem visz előre, saját magadat húzod vissza a legtöbbször. Van benned egy egészségtelen félelem a kudarctól, amit jobb lenne mielőbb eldobni! Magadért élj inkább és ne úgy, ahogy azt mások elvárják tőled!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 23847 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x