Újholdkor - új tervek
Címlap / Ezotéria / Újholdkor - új tervek

Újholdkor - új tervek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Újhold mindig az új remények, új célok jelképe, ilyenkor mindig csináljunk valami újítást, akár a szerelemben, akár a pénzügyekben, akár a gyógyításban, ha pl. úgy érezzük az orvos nem megfelelő , aki kezel, akkor itt az ideje orvost váltani. Vagy ha a párkapcsolatunk nem működik, akkor itt az ideje a szerelmi oldásnak, vagy ha valakit meg akarunk szerezni, most kell megerősíteni a szerelmi köteléket. De pénzügyekben , sikerekben, szerencsében is nagyon kedvezően hat az újhold, munkahely váltás, vállalkozás beindítása, új célok, új tanfolyamok, vizsgák sikeres elvégzésére az újhold a legmegfelelőbb időpont!  

Az Újhold hatása nem csak az emberekre, de az állatokra, növényekre is jó hatással van, az állatok ilyenkor sokkal nyugodtabbak, újhold éjszakáján kényelmesen " jóízűen " alszanak, a növényeknél ilyenkor megfigyelhető, hogy újabb hajtást hoznak vagy a betegesebb növény gyógyulása figyelhető meg.

Újholdkor hogyan is tervezzünk?
 

Lénárt Évi Parapszichológusunk válaszol!
Újholdkor a legfontosabb teendő mielőtt összeírnánk terveinket egy papírra, hogy tegyünk rendet az asztalon vagy íróasztalon, ahol a terveinket össze fogjuk írni! Mert, ha koszos vagy kupis asztalon írjuk össze terveinket , akkor a terveink is kupisan, zavarosan fognak megvalósulni!
 
Következő lépés, nem mindegy milyen a papír! A papír legyen vastag, lehetőleg karton lap!
 
Ezek után fogjunk egy színes ceruzát vagy színes filctollat és a célnak megfelelő színekkel írjuk fel a papírra egymás után fontossági sorrendbe a terveinket!
TERVEKET, konkrét terveink legyenek, NE KÍVÁNSÁGAINK, hanem TERVEK!
 
Említettem, hogy színeknek megfelelően írjuk, ez így néz ki:
zöld - pénzügyek, szerencse, lottó
piros - szerelmi ügyek, válási ügyek
rózsaszín - gyermekáldás, örökbefogadás
kék - gyógyulás és egészség
sárga - sikeres vizsga ,  új tanfolyam , jogi ügyek
Ha összeírtuk egymás alá a TERVEINKET,ez lehet akármennyi, akkor fogjuk ezt a karton papírt és újholdkor tegyük az íróasztalunkra és hagyjuk ott másnap reggelig!
 
Másnap reggel tegyük be egy fiókba és csak Teliholdkor vegyük elő és pipáljuk ki amik már megvalósultak a terveink közül!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x